Naslovna strana VIP Magazina broj 22
Alo.rs
Andrej i Anabela Atijas

Petar Marković

Andrej i Anabela Atijas, Foto: Petar Marković

Anabela Atijas već nekoliko meseci glavna je tema medija zbog ponašanja svoje ćerke Lune Đogani, koja je obeležila prvu sezonu rijalitija „Zadruga“, a najpoznatiji srpski astrolog Dušan Veličković otkriva za VIP da ni u pevačicinom braku ne cvetaju ruže. 

Budući da se više puta oglašavala i govorila da se bori sa velikim pritiskom javnosti i osudama mnogih jer se Luna zaljubila u oženjenog muškarca, mediji su pomno pratili svaki korak pevačice i njenog supruga Andreja Atijasa.

Tako je, između ostalog, Jasmina Skender, bivša Andrejeva supruga, tužila estradni par zbog uznemiravanja, napisavši na društvenim mrežama da Andrej ne može da se pomiri sa činjenicom da ga ona više ne voli.

Veličković kaže da Anabelin i Andrejev brak ne funkcioniše dobro jer on nije muškarac za nju, ali da je Anabela u njemu našla spas zbog teške i burne prošlosti.

- Ona je težak baksuz i ima veoma tešku životnu priču. Njen život sa Gagijem bio je horor film. Gagi je nakon svojih nastupa jurio dame lakog morala. Maltretirao ju je, mučio, mislio je da ona nema gde da ode. Međutim, Anabelu je bog spasao. Gagi se samo šlepao uz leđa Đoleta Đoganija. Da se ne bi vraćala njemu, našla je Atijasa - kaže Dušan, a ostatak teksta pročitajte u sutrašnjem VIP dodatku.

Nataša Bekvalac

Foto:Promo

Nataša Bekvalac, Foto: Foto:Promo

Osim toga, novi broj našeg nedeljnika donosi i ekskluzivnu priču o tome zbog čega je Nataša Bekvalac ostala bez 60.000 evra,  ali i sa kakvim se problemima bori voditeljka Dušica Jakovljević.

Željko Bebek

Alo!/Masanori Jošida

Željko Bebek, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Ne propustite ni intervju sa Željkom Bebekom, koji je bez dlake na jeziku govorio Goranu Bregoviću, "Bijelom dugmetu", porocima, karijeri i supruzi Ružici... 

Pevačica Vanja Mijatović je stala ispred našeg objektiva i uz nekoliko selfija, odgovorila na škakljiva pitanja, a i otkrila je i šta misli o prijateljici Luni Đogani...

Vanja Mijatović

Foto:Privatna arhuva

Vanja Mijatović, Foto: Foto:Privatna arhuva

Starleta Ava Karabatić, podelila je sa čitaocima VIP-a svoj skriveni talenat, dok je Goga Sekulić odgovorila na sva škakljiva pitanja.

Šta su zvezde radile protekle nedelje, daleko od očiju javnosti, pogledajte u našoj rubrici "Paparaco", a otkrijte i koja poznata ličnost nije uspela da zadovolji kriterijume naših modnih stručnjaka.

Naslovna strana VIP Magazina broj 22

Alo.rs

Naslovna strana VIP Magazina broj 22, Foto: Alo.rs

Besplatni primerak najnovijeg broja VIP magazina, potražite od 10. aprila, na svim kioscima širom Srbije uz dnevni list "Alo!".

 

Komentari (3)

ssss

09.04.2018 21:41

Ona je cela farsa!

ssss

09.04.2018 21:41

Ona je cela farsa!

TANJA

10.04.2018 12:39

MORA DA JE ANABELA FATALNA ZENA CIM JE USPESNI BIZNISMEN ZBOG NJE ODTAVIO SVOJE NERODJENO DETE I OZENIO ANABELU ZENU SA DVOJE ODRASLE DECE.KASNIJE JE I NJOJ NAPRAVIO DETE.JOS UVEK NE MOGU DA RAZUMEM MUSKARCE LEPE USPESNE KOJI OD TOLIKO DEVOJAKA IZABERU ZENU SA DETETOM.POPUT TENISEKA FILIPA KOJI JE SA VODITELJKOM NINOM KOJA IMA DETE.MOGUCE DA SAM STAROMODNA.