Karl Obdur
Facebook
Karl Obdur

Facebook

Karl Obdur, Foto: Facebook

Karl Odbur (45) je francuski dizajner koji je pre više od deset godina prvi put posetio Srbiju. Naša zemlja mu se toliko dopala da je odlučio da sa ćerkom ostane da živi ovde.

Sudeći po njegovom Fejsbuk profilu i Tviteru, čak je i prezime promenio u Obdurić.

Sve to nekima od nas nije dovoljan dokaz ljubavi, pa je ovaj prijatelj i promoter Srbije već tri puta teško premlaćen u Beogradu, a kako tvrdi, pre četiri meseca je u napadu izgubio i oko!

Njegova sudbina pogodila je mnoge:

 

 

Komentari (17)

ana

28.07.2016 07:39

mi svi nismo mi ima nas i njih

obican gradjanin

28.07.2016 07:46

Sa casnim izuzecima, da se ne lazemo,mi smo zaista los, bahat i u celinui potonuo narod .To se vidi i na izborima, najcesce se opredelimo za najgore .

momcilo20o

28.07.2016 10:14

@obican gradjanin - Pazi sta pricaš! Ja od mene boljeg čoveka nisam sreo!

starica

28.07.2016 07:47

Uzas, uzas i samo uzas! Sta je covek kome uradio da ga ni krivog ni duznog terorisu beogradski siledzije i lezilebovici? SRAMOTA ZA SRBIJU, sramota za srbe koji su postali najgrozniji narod na Balkanu - aman ljudi sta se desava, sta je to sto cini ljude krvozednim bestijama? Dosta vise sa nasiljem! Da li jedete, pijete i udisete neku nepoznatu drogu? Nikad me vise Srbija nece videti bas radi ovakvih slucajeva, maltretiranja i korupcije skoro u svim ustanovama! Raspustena banda na svakom koraku!

ilidzanac ex sarajlija

28.07.2016 12:21

@starica - Nije ovo tek tako da budemo iskreni.Kome se on zamerio ili prevario nekog pa danas taj isti ga maltretira tj.tuce na svakom koraku.Meta uvek doticna osoba i cemi zalopojke na premijera nije mi jasno!?

Drago777

28.07.2016 08:22

Kakva stoka treba da budes da ovo uradis coveku koji ima maloletnu cerkicu i sta radi za policija sa tim olosem kad uhapsi udri bagru za svaki prestup batine i novcano da vidis kako ima da bude mirno u zemlji posle se cudimo sto nas niko u okruzenju ne voli uvek krenem onom narodnom kad te u komsiluku njih 10 mrzi mora da se pitas sta nije uredu sa tobom a nas svuda ima u najgorem smislu ako je velika kolicina droge mi smo tu ako ubistvo mi razbojnistvo mi kradja velika mi sverc mi

ivan

28.07.2016 08:22

Treba naći tog što mu je to uradio i videti dali je to čista srpska bahatost ili je možda taj plaćen da pravi ovakvu sliku o Srbiji!

tja

28.07.2016 09:31

Vučiću, šta čekaš preuzimaj odgovornost, Dr Stefanović je ugrožen

Papilon

28.07.2016 09:35

Nek je proklet za sva vremena onaj koji je ovom coveku na ovakav nacin vratio ljubav prema Srbiji. Drustvo u kome nasilnici i fukare odredjuju sistem vrednosti tu mislim i na politicare je osudjeno na propast. Zasto niko ne reaguje sramota za Srbiju!

antifa

28.07.2016 10:18

Sramno, zar ovakvu sliku da šaljemo u svet??? Stefanoviću, reaguj i pohapsi bagru koja je ovo uradila čoveku koji je "Serbia Ambasador to the world"!!!

48 SATI

28.07.2016 12:01

Ovo nismo uradili Mi nego neki pojedinac i strasno je da je covek koji je dosao u zemlju iz koje svi beze glavom bez obzira.. da zivi miran,porodicnni zivot bude osakacen a da se ne utvrdi ko je to ucinio i zasto.Ovde vlada velika nesigurnost a porazavajuce je sto se na svakom koraku kao akterii u ozbiljnom kriminalu pojavljuju upravo oni koji red ,mir i postovanje zakona treba da obezbede i garantuju.

JEDNOM

28.07.2016 12:02

moze da se desi ali tri puta???? Covek izgubio oko zbog stoke !! Sta je policija preduzela? Evo kakvi smo! Posle se ljutimo kad drugi kazu nesto lose o nama.Svaka njemu cast sto je jos uvek tu i sto i dalje voli Srbiju!!!

kazniti

28.07.2016 13:52

To je ocigledno ucinio neko,ko ne voli Srbiju!Kako inace objasniti ovako nesto!To je ocigledno neko hoce da nas prikaze kao,nasilju sklonu drzavu,a mi to nismo i ne pristajemo da budemo,zbog nekih suludih pojedinaca!Gradjani Srbije,nikada nisu i nece odobravati bilo kakvo nasilje,cinjenica je od koje se ne moze pobeci!Svi smo mi protiv bilo kog nasilja,kako prema sebi samima,tako i prema drugima!I zato svaka osuda za ovo i svako drugo nasilje,sa nadom,da ce nasilnik ubrzo biti kaznjen!

Mogvaj

28.07.2016 14:00

Maza i Lunja su krivi

Puritanac

28.07.2016 15:13

Ovo je prosto neverovatna prica koja mnogo govori o nama samima.Ovako dragoceni ljudi,prijatelji i postovaoci naseg roda moraju da uzivaju najvece postovanje i ljubav svih nas. Da je to delo pojedinca ne moze biti izgovor sve dok ova Drzava ne pronadje i kazni pocinioce a ovom divnom coveku ne pruzi bar moralnu pa i materijalnu satisvakciju.Do tada smo krivi svi mi koji pristajemo da zivimo pored baraba i idiota a cutimo i trpimo.

Puritanac

28.07.2016 15:13

Ovo je prosto neverovatna prica koja mnogo govori o nama samima.Ovako dragoceni ljudi,prijatelji i postovaoci naseg roda moraju da uzivaju najvece postovanje i ljubav svih nas. Da je to delo pojedinca ne moze biti izgovor sve dok ova Drzava ne pronadje i kazni pocinioce a ovom divnom coveku ne pruzi bar moralnu pa i materijalnu satisvakciju.Do tada smo krivi svi mi koji pristajemo da zivimo pored baraba i idiota a cutimo i trpimo.

istina

30.07.2016 02:55

lik je muljator nas narod je glup i sve veruje nema posao zivi od donacija cerki ne da da ide u skolu sam je skoluje,jadnica se toliko povukla u sebetuzno lik je mislio da kad dodje iz fr da ce biti ambasador i da ce dobro zaradjivati kada je skontao da nema nista od toga okrenuo se nacionalazimu ono kosovo srbija itd i video da to pali kod na stalno trazi nepoznati ljudima pare na fb zapratite ga pa cete videti samo ce vam stici poruka da bu treba 5000 kad god je pretucen nema nice