Rijaliti Zadruga logo
Promo
Nena i Nikola

Printscreen

Nena i Nikola, Foto: Printscreen

Sinoć je u rijaliti ušao Nikola Arsić. On je odmah zaveo nekoliko ukućanki. Čak ni Maca Diskrecija nije ostala imuna na njega... Iako je rekao kako mu se sviđa Krisina Kockar, ipak mu je prve noći društvo pravila Nena Petrović.

Iako je vidno zaljubljena u Baneta Čolaka, Nena je pokušala da napravi ljubomornim svog cimera na ovaj način.

U toku razgovora Nene i Nikole, koji je bio u spavaćoj sobi, pevačica je fitnes trenera pozvala kod sebe u krevet.

 

- Zato što si ti ušao i zato što sam te ja lepo dočekala, on je ljubomoran. Sada se pecka. Ljubomoran je i na Filipa i sada na tebe! Veruj! Ne razumeš ti šta ti ja pričam! Brate, treba tamo da legneš. Kod mene je najsigurniji - rekla je Nena.

 

 

Komentari (5)

Mikip26

03.12.2017 10:27

Pratim pomalo zadrugu. Takmičare ne poznajem sem iz medija. Od sinoc ulazi Nikola koga lično poznajem. Ne mogu da verujem na koji način ga predstavljate...fudbaler bivši??? Fitnes instruktor??? Hahaha...dečko je pk ovako ali ne bavi se ničim sem poziranja po gradu. Kakav bivši fudbaler ili fitnes instruktor, pitajte ga šta je završio, gde radi..

VeselinNS

03.12.2017 11:40

@Mikip26 - I ostali, vecina takodje nema nikakvo zanimanje, a o skoli i da ne pricamo!Ko bi inace normalan i obrazovan pristao da udje?!!?

nedjo

03.12.2017 10:44

blago nima ,njemu,pa i nama sto gubimo vreme čitajući ove besmislice

gorgonzola

03.12.2017 12:41

A Kija ko bolja od ove? Naprotiv, ova Nina triput bolje izgleda od Kristine koja je neptoporcijalno građena, dugačak trup, kratke noge, isturena donja vilica, veliki nos, nadgradnja, fasete na zubima, hijaluron u usnama, velika glava na mrsavo telo i da ne nabrajam dalje.

sale

04.12.2017 09:23

Ona je iz Barajeva a on iz Belu Palanku kako se slicni uvek nadju hahahahahahahahahaha