Parovi
Happytv.rs
Parovi

Printscreen

Parovi, Foto: Printscreen

- Na Mađarskoj granici interventna policija me uhapsila, nisam znao šta se dešava. Dovezli su me do granice sa Austrijom i smestili u pritvor. Nisam mogao nikoga da pozovem a nisam odmah dobio ni prevodioca.

- Bio sam osumnjičen za ubistvo. Kada je došao prevodilac saopštili su mi da je moj "verenik" ubijen. To je bio moj prijatelj za koga sam ja želeo da se udam zbog papira. Ja sam bio glavni osumnjičen jer smo predali papire za brak. On je bio ubijen baš dok sam ja bio u Srbiji, to je po njihovom mišljenju bilo savršeno ubistvo. On je bio imućan i to se smatralo procesom koji je išao meni u prilog. Došao sam u Beograd da prikupim još neke papire za venčanje.

Obešen je u svom stanu, to su uradila dva Bugara. Obešen je da bi se sumnjalo na samoubistvo.

Imao sam ograničeno kretanje. Obavestili su me da je sudski proces u toku i da moram da budem u Austriji dok oni to ne završe. Policija mi je dodelila stan u kom sam boravio, imao sam dovoljno novca da živim ali sam vreme provodio u zavtvorenom prostoru. Napravio sam pogrešan korak u teretani. Stao sam na traku koja nije bila markirana za moje kretanje i tada se policija pojavila.

Ubice su otkrivene pomoću otisaka prstiju. Posle pet meseci forenzičari su pronašli otiske na laptopu. Nikola je kasnije dobio od Austrije odštetu jer je šest meseci bio u kućnom pritvoru.

 

Komentari (1)

Kiseli kupus

25.06.2017 15:35

Patološki lažov.