Rijaliti Zadruga logo
Promo
Rijaliti Zadruga

Promo

Rijaliti Zadruga, Foto: Promo

Dugoočekivani rijaliti šou „Zadruga” na Televiziji „Pink” počinje 6. septembra, a kako „Alo!” saznaje, imaće 32 takmičara, od kojih će jedan biti predsednik sa posebnim ovlašćenjima, takoreći šef Bele kuće, s obzirom na to da će učesnici živeti u luksuznom gradu izgrađenom specijalno za potrebe ovog programa.

Budući da je predsednik „Zadruge“ jedan od najbitnijih faktora u ovom rijalitiju, pokušali smo od izvora bliskog produkciji da saznamo koja će biti njegova uloga.

- Za razliku od ostalih takmičara, predsednik ima značajniji komfor u odnosu na ostale zadrugare, a samim tim i posebnu platu i ovlašćenja. Osoba koju budu izglasali takmičari biće odgovorna za sprovođenje svih zakona „Zadruge”, sa kojima će učesnici biti upoznati tokom boravka u karantinu. Naravno, zakonodavni sistem podložan je promeni - zadrugari će biti u prilici da predlažu nove zakone, međutim, njihovo stupanje na snagu zavisiće od odluke Velikog šefa - otkrio je izvor za „Alo!”.

Inače, po odluci Željka Mitrovića, idejnog tvorca „Zadruge” i vlasnika „Pinka”, za potrebe najskupljeg i produkcijski najzahtevnijeg rijalitija izgrađen je čitav grad u kojem se nalazi veliki broj objekata za različite namene, ali i nestvarni vodopadi, jezera, bazeni i planine. Takmičari će tokom višemesečnog trajanja rijalitija živeti u Beloj kući, otkrio je izvor i dodao da će jedan od prvih zadataka učesnika biti odabir predsednika „Zadruge“.

Inače, Bela kuća posebna je i zbog toga što krije brojne tajne koje će učesnici vremenom otkrivati, ali i moćne digitalne tehnologije koje će sigurno zbunjivati sve njih! Duhovi prošlosti, kao i stvarne egzotične životinje biće svakodnevica zadrugara.

Komentari (7)

Stanki

13.08.2017 09:13

Ovi su toliko neozbiljni da ne treba trošiti reči na njih...

Zadruga

13.08.2017 09:15

A deca decu siluju! Napred nemoral.

IVAN

13.08.2017 09:34

Imali kraja sunovratu i kulturnom propadanju.Dalice neko stati na put trovanju omladine raznim zadrugama,farmama,dvorovima ,obrazovnom programu MILOMIRA MARICA HEPI.TV....

pera rogonja

13.08.2017 10:49

@IVAN - Svi kao ne gledaju i siri se nemoral.Istina je da svi gledaju jer u ovoj zemlji nema ni nista bolje od toga.Zato ne kukajte ako vam se ne gleda prebacite kanale.

Kiseli kupus

13.08.2017 10:41

Ha, ha...da li će nadmašiti onaj famozni Dvor za čiju licencu su se otimali širom sveta.

goca gocic

13.08.2017 10:55

Ludilo je uzelo maha.

мика

13.08.2017 15:13

Спасавај се ко може!!!