Olivera Dragojević
youtube
Olivera Dragojević

youtube

Oliver Dragojević, Foto: youtube

Pevač Oliver Dragojević otkazao je nastup na koncertu u Frankfurtu, ali su njegove kolege ipak otpevale njegove pesme kao znak podrške ovom pevaču.

- Nisam mogao da odem na lečenje u Nemačku jer mi lekari nisu dali. Rekli su mi da to može loše da utiče na moje zdravlje i da smatraju da je najbolje da se lečim u Hrvatskoj. Rekli su mi: "Gospodine Dragojeviću, visinske razlike, putovanje avionom nije dobro za vaše zdravlje", pa iz sam iz tog razloga ostao ovde - rekao je Dragojević.

Popularni muzičar sluša svaki savet lekara, a optimistički duh ga tera da uspe.

- Kao neko kome je konstatovano da boluje od karcinoma, osećam se super. Verujte mi ako vam ovo kažem, jer samo pozitivnim mislima uspeću da se izlečim, sve u protivnom me vodi u totalan ambis - iskren je Dragojević.

Mirni dani u porodičnom domu mu daju snagu da ne potone, a uz podršku porodice sve ide lakše.

- Dane provodim kod kuće tako što sviram i pevam. Znate, ujutru ustanem, uzmem gitaru i počnem da sviram, i tako po ceo dan. Nije mi teško, gledam na to kao jednu vrstu rekreacije - kaže pun optimizma Dragojević.

Tokom svoje dugogodišnje karijere iznedrio je veliki broj evergrin numera. Puno balada, pesama u kojima su se mnogi prepoznali. Dok su jedni plakali slušajući numere, drugi su tražili spas u njima. E, baš i na taj, pozitivan način Dragojević nalazi utehu u pesmama.

- Smatram da je muzikom najbolje lečiti bolest. Doduše, meni je muzika život. Gledam da dok god budem bio posvećen muzici, dotle ću živeti, jer sam ja osuđen na to - smatra Dragojević.

Prema njegovim rečima, boriće se do poslednjeg trenutka. Neće dati bolesti da ga savlada.

- Kao svaki bolesnik, tako i ja vodim bitku. Ovo su one najvažnije bitke koje neko mora da izgura i bude pobednik - kaže Dragojević, i dodaje:

- Jako sam pozitivan, jer jedino se tako može sve pobediti, drugačije je jako teško. Ima mnogo bolesnih ljudi svuda po svetu, nije moja bolest ništa strašno. To je jedan deo života sa kojim se nosiš ili prestaneš. Vidite, ja ne želim da prestanem da se borim i boriću se do poslednjeg atoma snage - poručio je Dragojević.

Komentari (3)

nedjo

14.11.2017 23:56

ljudski je bortiti se

nele

15.11.2017 05:55

Pametnije je da odes pod Ostrog i pomolis se Velikom Svetom Vasiliju i Svetom Nektariju Eginskom da ti pomognu u izlecenju iako nisi pravoslavac nego sto dajes tu intervjue za novine!!!!

Anka

15.11.2017 07:39

Opet vi pisete o njemu