Izašao iz krize: Živko Živković
Promo
Izašao iz krize: Živko Živković

Promo

Živko Živković, Foto: Promo

Posle ne baš uspešne role sa Željkom Brkićem, trener solunskih crno-belih Vladimir Ivić želi da angažuje novog zemljaka.

Nekadašnji čuvar mreže Partizana je prošlog leta prešao u grčki Ksanti i odmah se izborio za mesto startera. Branio je na svih 27 utakmica u dosadašnejm delu sezone, ostavio je dobar utisak, primio je 24 gola što je prilično zadovoljavajući učinak i na kraju je stiglo priznanje u vidu interesovanja iz Soluna.

- PAOK se interesuje za Živkovića, obavili smo neke prev razgovore na tu temu, ali još je rano da se priča o transferu. Ima interesa i sa drugih strana, videćemo narednog leta šta će biti. Živko je u Partizanu nosio crno-belo, njegovo srce je crno-belo - rekao je Živkovićev menadžer Uroš Jakovljević za grčke medije.

Ali nije samo PAOK od većih klubova zainteresovan za Živkovića. Mediji iz Soluna pišu da je na Živkovića oko bacio i atinski Olimpijakos.

Crveno-beli iz Pireja takođe traže golmana. U sezonu su ušli sa Italijanom Lealijem, ali on nije zadovoljio i tokom sezone je prepustio mesto među stativama domaćem golmanu Stefanosu Kapinu.

Ni on nije oduševio, pa se očekuje da Olimpijakos sigurno dovede golmana narednog leta, a Živkovićevo ime je na listi želja. Spekuliše se da bi visina mogla da iznosi oko 500.000 evra.