Mučena i ubijena: Olga Lovrić
RAS Uroš Arsić, Rajko Ristić
Mučena i ubijena: Olga Lovrić

RAS Uroš Arsić, Rajko Ristić

Mučena i ubijena: Olga Lovrić, Foto: RAS Uroš Arsić, Rajko Ristić

Olga Lovrić (39), koju je kamenom ubio bivši muž Milan (46), a posle toga se bacio pod voz, biće sahranjena najverovatnije pored svog sina, koga je izgubila pre pet godina!

Olga je pre svog najmlađeg sina, koji sada ima tri godine, rodila još jednog dečaka, koji je umro samo nedelju dana posle rođenja, kažu poznanici ove porodice.

- Olga i Milan su pre oko pet godina, između drugog i trećeg deteta, dobili takođe dečaka. Međutim, on je iz nepoznatih razloga umro nedelju dana posle rođenja!

Porodica ubijene Olge planira da je sahrani pored njene bebe, na groblju u Zemunu. Milan je sahranjen u subotu u Šidu, odakle je rodom i gde mu živi porodica - kaže naš sagovornik.

Porodica još nije zakazala Olginu sahranu zbog kompletne dokumentacije koja mora da se prikupi posle obavljene obdukcije.

- Sahrana je planirana za danas, ali je silom prilika pomerena za neki drugi dan u toku nedelje, kada budu obavljene sve formalnosti - objašnjava naš izvor.

Ubistvo se dogodilo 5. jula u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu. Supružnici su došli na ugovoreni sastanak kako bi Milan u prisustvu socijalne radnice video njihove sinove od tri, osam i deset godina. Olgini prijatelji pretpostavljaju da je Milan isplanirao ubistvo.

- Pretpostavio je, verovatno, da Olga smatra da je u Centru bezbedna i da neće biti na oprezu. Kada se završio njegov susret sa decom, verovatno se sakrio i čekao da ih ona smesti u autombil. Odmah posle toga joj je prišao i pred njima je hladnokrvno ubio. Radnice Centra videle su da se napolju odvija drama, ali nisu izašle jer su bile uplašene za svoju bezbednost - pričaju Olgini prijatelji.

Komentari (83)

Neka ti je laka

10.07.2017 06:06

zemlja i neka te andjeli čuvaju! Tuga, teška tuga, 3 dece bez majke! Soc.radnici se uplašili

Lana

10.07.2017 14:16

@Neka ti je laka - Rafal u čelo je trebalo da mu saspe posle prvih batina koje je dobila. Ne bi bila ni šteta ni greota. Ovako našao je žrtvu i lomio je lomio, dok nije i nju, i porodicu i decu uništio. I žali Bože, nadam se da nisam u pravu, ali mogu li ovi dečačići odrasti u normalne ljude, nakon odrastanja u ovakvim okolnostima i od takvog oca nasilnika?

cane

10.07.2017 14:37

@Neka ti je laka - Lano, nije tebi ovaj zivot lak. Mnogo si bre ostrascena. Šta si toliko Bogu zgresila?

neko@Lana

10.07.2017 23:59

@Neka ti je laka - Lana duso,ona od njega nikada nije dobila batine,moze li tu cinjenicu tvoj mozgic da primi?

zar

10.07.2017 08:02

Da li je normalno, odgovorno i humano radjati cetvoro dece sa nasilnikom, agresivcem, psihopatom. Kazu tukao je od pocetka braka i od prve trudnoce, da li je to ljudskom umu prihvatljivo da u tom takvom braku imas joc tri trudnoce i da u takvoj zajednici cuvas, vaspitavas i negujes decu? Na slici mi zena deluje kulturno, normalno, kultivisano. Znam da cu dobiti milion minuseva, ali ova pitanja za realne ljude se sama namecu!!!!!!!!

Isidora

10.07.2017 10:35

@zar - @zar, Vaše razmišljanje jeste logično, ali znajte da u životu nema logike. Jednostavno te povuče sudbina i ideš slepo za njom. Zato je bolje ne komentarisati jer nikada ne znate šta Vam sutra nosi i isto tako možete postati predmet čuđenja okoline, a ni sami nećete shvatiti zašto ste nešto uradili. Čoveku je najpametnije da zaćuti i da se moli Bogu da ga zaobiđe zlo.

Ika

10.07.2017 10:47

@zar - U pravu ste nenormalno je sa takvim covekom tolku decu izradjati,nije on odjednom postao nasilan takav je bio od pocetka 100%

Tobias

10.07.2017 10:47

@zar - Svi deluju civilizovano i kulturno. I ubice i preljubnice. Ne možeš muža terati po robijama, kako ih uči Vesna Stanojevic, a da on, gnevan, ne čeka trenutak kada će izaći sa robije, rešen da se osveti, pa koliko koštalo da koštalo. Ovo su vrlo ozbiljne stvari i tu treba eliminisati huškača koji se zove Vesna Stanojevic. Zašto ne pitati profesora Milivojevića da i on nešto kaže o tim stvarima?

Ljupčo

10.07.2017 10:59

@zar - Pitanja koja postavljaš o tome, kako je mogla da ima četvoro dece sa nasilnikom, govore da bi i druga strana, da se nije bacila pod voz, itekako, imala šta da kaže. To je moj stav.

@Ljupčo

10.07.2017 11:34

@zar - Ja sam svom suprugu rodila troje dece i NIKAD MI NIJE NI PALO NA PAMET DA GA PREVARIM, I da sam htela nisam imala vremena jer sam bila zaokupljena porodicom, ALI ON JE PSIHOPATA KOJI JE UMIŠLJAO SVE MOJE LJUBAVNIKE, I SIGURNO BI IMAO ŠTA DA VAM KAŽE, ALI NIŠTA OD TOGA NEMA VEZE SA ISTINOM. DAKLE, SVAKI SLUČAJ JE PRIČA ZA SEBE I NIŠTA NE TREBA UOPŠTAVATI! U KRAJNJOJ LINIJI NIŠTA NE MOŽE BITI RAZLOG DA SE NEKO UBIJE, SVE I DA GA JE VARALA I SLALA NA ROBIJU BEZ POKRIĆA!!!!!

Beli

10.07.2017 13:50

@zar - @@Ljupco...Sve vi kažete da neko umišlja vaše ljubavnike i to se baš vama "sveticama" to dešava. Da nemaš putera po glavi, imala bi srećan brak i ne bi svoje bračne izlete pokrivala partnerovim umišljajima. Providna si.

@beli@ljupčo@zar

10.07.2017 15:13

@zar - Što bi gospođa Lana rekla, vama ne gine rafal u čelo!!! Šteta što poslije toga nećete znati ko su preljubnice, a ko svetice!

neko@Ljupčo @zar

10.07.2017 23:58

@zar - Molim? Zbog mnogo manjih stvari se gubi glava.

Danko C.

10.07.2017 08:18

Sve je to zakuvala ona Vesna Stanojevic, trudeći se da što više zatruje muško - ženske odnose. 18 žena je ubijeno od početka ove godine, a Vesna Stanojevic nastavlja da destabilizuje porodice koje imaju problem, umesto da se pomogne. Montiranje robije mužu ne može da da rezultate. Ovo je primer.

Beli

10.07.2017 08:35

Sve je ovo jako tuzno. Bracni odnosi su vrlo komplikovani odnosi. Jednu tuznu stranu medalje ovog surovog ubistva znamo, al ne znamo sta bi rekla druga strana. Verovatno bi i ona imala sta da kaze. Lako je muzu zalepiti etiketu nasilnika i onda dobiti blanko cek za njegovo osudjivanje, oterati ga na robiju. Hocu da kazem da stvari nikada nisu crno-bele i da "nasilnu" stranu niko ne zeli da cuje, ona bi sigurno imala sta da kaze. Kljucno pitanje je zasto je postao takav?

Mira

10.07.2017 10:39

@Beli - @Beli, verujte mi, iz ličnog iskustva, da je vrlo moguće da je žena bila krajnje korektna, ČETVORO DECE MU RODILA, ALI JE KLJUČNO PITANJE ZAŠTO SE RODIO TAKAV!

Beli

10.07.2017 11:53

@Beli - @Mira---Na kraj pameti mi ne pada da vam verujem. U komšiluku imam sličan slučaj. Kad je komšija šofer na putu, švaler mu ne izbija iz kuće. Komšija je nešto naslutio, ali nema dokaza. Propio se stalno pravi svinjarije, a ženu sve komšinice sažaljevaju . A ovo se neće završiti hepiendom, pre ili kasnije. Zato, nemojte vi ništa da garantujete. Ništa se ne dešava slučajno ili samo od sebe.

Vesnic

10.07.2017 11:58

@Beli - Za Miru Kako vi znate, ko se kakav rodio?

Mira, odgovor Belom

10.07.2017 13:04

@Beli - Da li vi Beli možete da zamislite ovu situaciju- vašu ćerku muž toliko maltretira da vi ne znate kao otac šta da radite jer ste SVEDOK toga. Odlazite na sud- kažete sudiji- ubiće mi ćerku, ja ovo više ne mogu da izdržim, a sudija vama ladno kaže- NE PADA MI NA PAMET DA VAM VERUJEM, JA IMAM KOMŠIJU ŠOFERA I KAD GOD ON NIJE KOD KUĆE, LJUBAVNIK JE U KUĆI. Šta vi, Beli pomislite za sudiju- da je udaren mokrom čarapom po glavi ili da je u pravu?

Mira, odgovor Beli

10.07.2017 13:15

@Beli - Iskren odgovor na moje pitanje zadržite za sebe i dobro ga zapamtite.

МИЛО

10.07.2017 14:35

@Beli - Разборити, Бели,стара пословица каже:боље је бити добро обешен него лоше ожењен,иначе брак зависи, како смо се одабрали .Признаћете да је то најодговорнија одлука у животу обоје будућих сапутника, поздрав.

Paligoric

10.07.2017 09:06

Da, ne treba da objavljujete drugacije stavove. Samo jednoumne. Malocas je Vesna Stanojevic gostovala na Pinku i bilo je muka ono gledati, kako nema nikoga da iskaze drugaciji stav. Lako je povladjivati, a za istinu, ko je jebe.

Dejan

10.07.2017 10:26

Žao mi je ove žene ali dosadiste više sa ovom temom. Javili ste šta se dogodilo i dosta bre više. Od one Vesne Stanojević mi se prikenja kada je vidim samo onako buljavu. Da nešto vredi imala bi muža i bila bi sa njim na nekoj plaži ili u bašti . Ovako samo klokotari .

@Dejan

10.07.2017 11:23

@Dejan - "Da nešto vredi imala bi muža", o pa ja svaki dan razmišljam koliko sam bezvredna gledajući muža kretena pored sebe. Sto puta bi vrednija bila da se nisam ni udala! A i ova jadnica, što je kreten ubi, isto tako! Sto puta bi joj bolje bilo da se nije ni udavala! Bar bi živu glavu sačuvala.

A

10.07.2017 14:41

@Dejan - ko ti kaze da nema muza? Ne pisi gluposti!

MalasaDunava

10.07.2017 21:12

@Dejan - @Dejan Lepo ti je ova ženica odgovorila. Bolje biti sama i srećna, nego svakoga dana gledati degenerika kome si rekla da. Svaka razvedena žena ni sama ne zna koliko je srećnija od bilo koje udate. Srećni brakovi i srećni ljudi u njima ne postoje.

Петар

10.07.2017 10:45

саучешће породици.. народ је пукао. ..питање само зашто није раније било таквих случајева док нису постајала та толика женска права.него након њиховог увођења.. појединци се отворено мешају људима у брак..он је као институција изгубио важност осим да би жена добила корист у виду новца и некретнине..не саветујете брачне другове да отхране децу у љубави него жене да не кувају не перу.да излазе и друже се с другима јер ту је муж ( коњ) који мора да то све трпи и ћути..

Duka

10.07.2017 12:36

@Петар - Tako je Petre.... Ne mrzim žene i nemam ništa protiv njih ali nisu ni one sjajne... A imaju uvek podršku i kad su u pravu i kad nisu...

Zlatiborac

10.07.2017 10:56

Ovim zverskim osamnaestim ubistvom, kerefeke Vesne Stanojevic su doživele pravi debakl. Neprekidno huška žene da muževe spakuju na robiju, ne pitajući se, šta će posle biti, a ništa dobro neće biti. Preljuba je glavni okidač za ova grozomorna ubistva i to nikakve strane edukator ne mogu da spreče, ohrabrivanjem žena na preljubu, jer će država da ih zaštiti. Eto, kako su ih država i Vesna Stanojevic zastitili.

VA

10.07.2017 13:19

@Zlatiborac - Žao mi te sa takvim momentarom! Onaj ko nije živeo sa ludakom i ko nije imao posla sa tim centrom i ostalim centrima ne može tako komentarisati. Pre 25 god. taj NBGD centar mi uništio život Vratilo im se kad tad na bilo kom kolenu!!!!

Tasic

10.07.2017 13:42

@Zlatiborac - @VA Pa nisu svi na ovom svetu ludaci. Ako ima ludih muskaraca, valjda ima i ludih žena. Vesna Stanojevic ne misli dobro zenama, naprotiv.

zena

10.07.2017 11:19

Ubistva zena i uopste nasilje u porodicama je pocelo odmah posleratova.Ljudi su dolazili sa bombama i pstoljima sa ratista.neki su zbog unistene privrede ostali bez posla,neki mafijasi imuvatori se obogatili.Gnev se uvukao u narod i iskaljuje na najslabijima! Neki su vec rodjeni nasilnici a zakon,policija, sud, tromi, nepravedni! Sreca sto postoje sigurne kuce!

Bravo na

10.07.2017 13:10

@zena - komentaru! Detaljno opisana situacija i uzrok!

Srba

10.07.2017 11:19

Od pocetka braka, muz nasilnik? Rodila mu samo cetvoro dece? Trebalo je dvanaestoro da rodi, mozda bi bio bolji??? Ovde su u pitanju DVE poremecene osobe, sada obe pokojne....Daj boze da deca postanu normalni ljudi i da ne povuku ni na oca ni na majku.

Violeta

10.07.2017 12:08

@Srba - Srba, ovde je u pitanju samo jedna poremećena osoba, a to je onaj nesrećnik što se bacio pod voz!

...mile

10.07.2017 12:15

@Srba - @violeta...I bre, Violeto! Ti onako stručno, kako samo ti znas, proglasi čoveka poremecenim.

Violeta

10.07.2017 12:57

@Srba - Za Srbu... i bre, Srboljube! Nismo stručni ni vi ni ja da proglašavamo ljude poremećenim, ali vidite, ja sam nekom Božijom logikom, isprovocirana vašom konstatacijom da su obe osobe poremećene, došla do zaključka da je UBICA POREMEĆEN, A DA ŽRTVA NIKAKO NE MOŽE BITI POREMEĆENA! I kad malo bolje razmislite, šta mislite ko je u pravu od nas dvoje, vi ili ja?

Ja

10.07.2017 13:01

@Srba - Violeta, na zalost Srba 100% u pravu..

Violeta, odgovor korisniku Ja

10.07.2017 14:23

@Srba - @ Ja, u koliko hoćete da se kladite, da doživite istu ili sličnu situaciju ovo dvoje pokojnih ljudi, a da vam ova pokojnica bude majka, sestra ili ćerka- DA ĆE TE MISLITI DA SAM JA U PRAVU 100 POSTO. NA ŽALOST ILI NE? Vodite računa šta odobravate, jer kako sijete tako žanjete.

Srba

10.07.2017 14:44

@Srba - Da li normalna zena nastavlja da deset godina zivi u braku na nasilnikom i pri tom mu radja CETVORO dece? Razmislite malo o tome.....Naravno da je muz bio visestruko poremecena osoba, ali ni zena nije bila mnogo bolja....

Ja

10.07.2017 15:30

@Srba - Violeta, da li biste Vi ziveli sa covekom koji vas i vase dete 10 god. najstrasnije psiho-fizicki zlostavlja, 10 GODINA!! i u tom paklu od zivota radjali jos dece..koju taj isti monstrum takodje zlostavlja? Milim odgovor DA ili NE... I nemojte molimo Vas spominjati niciju majku, sestru, cerku..Znaci ODGOVOR u dva slova.

Boza@Violeta

10.07.2017 23:27

@Srba - Violeta....prvo i osnovno je da shvatis da je u 90% slucajeva svih ubistava upravo ubica zrtva a da su se te sto nazivas zrtve veoma lako izvukle. Niko nece praviti krivicno delo zbog kojeg ce izgubiti sve a dobiti robiju do kraja zivota sem ako mu "zrtva" nije ostavila druge mogucnosti. 90% ubijenih su psihopate koje su na raznorazne nacine maltretirale buduceg ubicu,za zlodela nisu odgovarali jer su umrli kao sto cemo svi mi a "ubica" do kraja zivota u zatvoru...

Bez preljube

10.07.2017 11:44

Moj savet ženama je sledeći : Ne slušajte Vesnu Stanojevic. Njen posao je trovanje bračnih odnosa u srpskoj porodici. Najbolja vaša zaštita je razvod. Nemojte varati svoje muževe u braku, razvedite se, pa to činite do iznemoglosti. Kada budete uhvaćene u preljubi, nemojte svom gnevom coveku, još da smeštate robiju, jer je tada sigurno da se bračna prevara neće dobro završiti po nikoga. Stavite prst na čelo!

Ivana

10.07.2017 12:02

@Bez preljube - @bez preljube, muškarci deset puta više varaju svoje žene, pa ne čuh da je ijedan od njih ubijen od strane žene od početka ove godine, i svih ovih godina. A da li Vi, gospodine ili gospođo, mislite da se od budale lako razvesti? Mogao je ovaj nesrećnik da sebi nađe drugu ženu, ako je bila preljubnica, A NE DA JE UBIJE ZBOG TOGA, POBOGU!!!!!

ledeni

10.07.2017 12:22

@Bez preljube - @Ivana...Kako to da onaj, kome si se zaklela na večnu ljubav, ispade odjednom budala od koga se nije lako razvesti? Kako to da ranije nisi videla da imaš posla sa budalom? Ili je u pitanju nešto drugo? Kada ti se usladilo da sediš na dve stolice, onda je onaj sto je počeo da sumnja postao budala. I posle, djavo kriv.

@ledeni

10.07.2017 13:22

@Bez preljube - @ledeni, STARA POSLOVICA KAŽE- SA ČOVEKOM MORAŠ POJESTI DŽAK SOLI DA BI VIDIO KAKAV JE!!!! Nemoguće je na rano i lako spoznati sa kakvom budalom te Bog povezao, jer ima tako lepo upakovanih psihopata. Jedan od njih ste i vi, jer sami u svojoj glavu konstruišete situaciju koja se nije desila. Dakle, ja NIKAD nisam sedela na dve stolice!

Ledeni

10.07.2017 13:36

@Bez preljube - @Ivana...Nije 18 žena platilo glavom zbog muške preljube, nego zbog sopstvene. Ako ti je treba džak soli da provalis da ti je suprug psihopata, onda taj tvoj mozgić pet para ne vredi. To mogu da utvrde samo oni koji su strucni, a ti ne traži izgovor za bračne izlete, time što ćeš muža da proizvedes u psihopatu. To ti kod mene ne bi prošlo, pa taman da pojedeš kamion soli.

Janko

10.07.2017 13:39

@Bez preljube - @Violeta----Kakva si ti, takvi su ti i zaključci. Svako normalan bi trebalo da te zaobilazi.

Violeta

10.07.2017 14:16

@Bez preljube - @odgovor janku, ja, janko, ništa ne prepuštam slučaju, na vreme sam se obezbedila, tako da meni "normalni" KAO ŠTO SI TI, NE SMEJU NI NA KILOMETAR BLIZU DA PRIĐU!

Violeta

10.07.2017 14:16

@Bez preljube - @odgovor janku, ja, janko, ništa ne prepuštam slučaju, na vreme sam se obezbedila, tako da meni "normalni" KAO ŠTO SI TI, NE SMEJU NI NA KILOMETAR BLIZU DA PRIĐU!

Ivana

10.07.2017 14:50

@Bez preljube - @ledeni, ja ne mogu da se otmem utisku da vi konzumirate nedozvoljene supstance. Samo osoba sužene svesti može da napiše ovako nešto.

Mladen@Ivana

10.07.2017 23:20

@Bez preljube - Muskarci i imaju 10x vecu proizvodnju testosterona a samim tim i seksualne potrebe tako da je to prirodno razumljivo. Ja prvi nikako se ne bih razveo,sve dok mi nekakvim teleportom ako ga ima ne vrati 12 godina provedenih sa njom,da da decu bez pogovora,plati odstetu za dusevnu bol,vrati ulozeni novac. Nema sve to?Zao mi je ne mozemo da se dogovorimo...a mogla je samo da se razvede.

Mojsije

10.07.2017 13:15

MOLIM VAS NE NAGADJAJTE I NE DAJITE TAKVE KOMENTARE. SAHRANE NISU OBAVLJENE, SOCIJALNI RADNICI NISU UHAPSENI, TROJE DECE, STARI OTAC I MAJKA CVILE OD TUGE I BOLA! NIKO NEMA PRAVO DA MI ODUZME ŽIVOT!

Janko

10.07.2017 14:31

@Mojsije - @Violeta...Nije tebi ovaj zivot lak. Daleko ti lepa kuća.

milos

10.07.2017 23:15

@Mojsije - Ma ima pravo mojsije svako ko je u mogucnosti....nego je to po zakonu kaznjivo,to je veoma prosto,mozes li da ukapiras? Ne postoji garant za zivot i sam svoj trebas da cuvas. Tako i ja,ne idem okolo vrseci nuzdu ljudima po glavi i vristeci kako eto niko ne prava na nesto jer mi je to neko nekad rekao. :)

Vladek

10.07.2017 13:26

Lako je Vesna Stanojevic da tera žene u propast. Natera ih da oteraju muža u zatvor, a gde je posle da ih zaštiti kad izadju iz zatvora. Ona ih samo nahuskava da prijave i da nepovratno upropaste svoj brak. To je njen cilj i onih globalistickih krugova iz inostranstva koji je placaju.

Mili

10.07.2017 14:15

@Vladek - A treba sto? Da i dalje trpe nasilje ludog muza i cute?

Recko

10.07.2017 14:28

@Vladek - @Mili Pa, ja ne znam, ko je gde lud, ali nenormalne žene imaju nenormalne brakove. Sva ta čuda se dešavaju kad muževi shvate da žena ima švalera, a ona posle pokuša da ga napravi ludim. Taj štos je stalno u opticaju.

milos@Mili

10.07.2017 23:07

@Vladek - A ludog i "nasilnog" muza im je neko ubacio kroz prozor?

VERA

10.07.2017 14:34

neverovatno kakve ogavne komentare pisete i to iglavnom muskarci! O cemu vi pricate ? O kakvoj preljubi i razvodu? Kome je razvod doneo sigurnost i spas od nasilnija?? Nagledasmo se razvedenih zena koje je bivsi muz nasao i ubio! Napadate zenu koja jos nije ni sahranjena a takodje i gdju.Stanojevic koja uci zene da je neprirodno trpeti batine i izivljavanje i da nisu rodjene da bi trpele nasilnika. Vi bi ste ocito i vase cerke tako savetovali.

milos

10.07.2017 23:05

@VERA - Verice,ne uci Vesna Stanojevic zene da ne trpe nasilje vec ohrabruje i ozakonjava da zene tuku,ponizavaju,varaju i oduzimaju decu muzevima. Da ona hoce da resi problem borila bi se da se sankcionise psihicko nasilje od strane zena,zloupotreba majcinstva i preljuba i kada bi se te stvari sankcionisale ni jedan muskarac ne bi imao povoda da takne zenu. Ali ne,ona te stvari odobrava i gura pod tepih a musku samar dize na nivo genocida.

VERA

10.07.2017 14:36

PS. Namerno prelazite preko uzasavajuce cinjenice da je taj bolesnik prebio sopstveno DETE zbog ocene u skoli!!! To dovoljno govori i o njemu a i o vama!

Bora

10.07.2017 15:04

@VERA - Opet bolesnik!! Znaš li ti nešto drugo, osim bolesnika?

dejan

10.07.2017 20:18

@VERA - i mene je cale devetao zbog trojke i nize, cetvorka je bila samo pretnja,... nisam voleo da ucim... ali reko bolje imati 4 i 5 i nemati batine.... tako zavrsim odlican sve razrede, pitom srednju, a na faxu je vec bila druga prica, odrastao sam covek i znao sam da ako zelim nesto od sebe da napravim moram zagrejati stolicu... tada batine nisu ni bile predmet tada me je vukao dtugi motiv... danas sam ocu zahvalan za svaki udarac po debelom mesu jer sam ispao covek, a ne ulicar i probisvet

Jap

10.07.2017 22:59

@VERA - Ja ne znam koje dete u moje vreme nije bilo prebijeno od strane roditelja zbog lose ocene. To sto ga zbog toga zoves bolesnikom govori dovoljno o tebi. A to sto smatras da je ok da zbog toga ode na 2 godine u zatvor je vec tezi drustveni problem koji je doveo vidimo do cega...

Vesely

10.07.2017 14:43

Evo i Natasa Bekvalac priznaje: "Prevarila sam ga". Njena prevara se završila hepiendom, ali nažalost mnoge druge žene nastradaju i upropaste svoje živote i živote svojih muzeva, koje posle optuže da su ludaci. Zene, čuvajte svoje brakove, Vesna Stanojevic će vam napraviti pakao od zivota. Ona je plaćena da vam upropasti živote.

ZA LEDENOG

10.07.2017 14:45

prvo odalle ti pravo i kako ti mozes da tvrdis da je 18 zena ubijeno iskljucivo zbog preljube?? Cak i da je preljuba razlog ko ima pravo drugome da oduzme zivot? Jel' bi tako pricao da je tvoja cerka ili sestra u pitanju? Covek o sebi sam najbolje govori tako da se vidi iz tvojih stavova da si za lecenje.

Borut

10.07.2017 15:02

@ZA LEDENOG - Po tebi su svi ludi poremećeni i svi su za lečenje. Aman, ženo, shvati, ko traži đavola, taj ga i nadje. Ali, zapitaj se da nisi i ti za lečenje kad sve muškarce svrstavas u poremećene.

Ledeni

10.07.2017 15:28

@ZA LEDENOG - @@za Ledenog....Ja bih pre rekao da si ti za lecenje i tvoja prijateljica Vesna Stanojevic. Ko je i gde rekao da neko nekome zbog necega treba da oduzme zivot? Zeno, stalno, u svakom komentaru trtljas kako su muskarci za lecenje i kako su poremeceni. Mozda bi mogla da se obratis negde za pomoc!

VIOLETA, za janka

10.07.2017 15:44

@ZA LEDENOG - @ janko, sad mi je lak, od kada takvi kao ti, ne smeju ni dobar dan da mi nazovu! Ne brini, moja i tvoja kuća su svetlosnim godinama udaljene jedna od druge, i hvala Bogu da je tako!

neko@VIOLETA,

10.07.2017 22:56

@ZA LEDENOG - A sto ne smeju violeta? Plase te se? Nasilje?

Milko sa Bulbudera

10.07.2017 15:37

Zene, slobodno pitajte vasu "zastitnicu" Vesnu Stanojevic, zasto joj se raspao brak? Da li je muza oterala u zatvor i da li je dobio zabranu prilaska? Zasto vas tera da prijavljujete svoje muzeve, a posle je bas briga sta ce biti sa vama i vasim brakom. Njoj je bitno samo jedno, da vam upropasti zivot. I nista vise.

Ceca

10.07.2017 21:48

@Milko sa Bulbudera - Nije ""Bulbuder"" nego ""Bulbulder", rodjena tu ( i moj otac i njegov otac) nebitno. Ne moze Vesna Stanojevic da pomogne - koliko Centar za soc.rad i razvlacenje postupka naseg ""pravicnog "" sudstva - moze da odmogne. Moja cerka je 9 meseci sa bebom provela u Sigurnoj kuci ,, dete ce jos malo u skolu, a spor se jos vodi - iako je bivsi zet psih. bolesnik i agresivan i preti....Pretnje smrcu snimljene mob - nisu merodavne.Tako da - nije do Vesne.

Qq

10.07.2017 16:22

Ccc...koliko "nacetog" naroda... Stvarno mislite da je u redu nekoga ubiti zbog preljube? Jos sigurni u sebe,busaju se i komentarisu. Ostavis je-ne ubijas! Gde ja zivim...? Strasno.

Jap

10.07.2017 22:51

@Qq - Veoma je glupo traziti od nekog da problem preljube resi ostavjanjem,jer je prejuba(pogotovu zenska) najtezi oblik psihikog nasilja koja po coveka obicno ostavlja dugogodisnje psihicke posledice,pri tom je ocigleno nameski uperena da izazove iste jer to nije vid iznudjenog nasilja(uvek mozes da raskines). Dakle,ostavlja mnogo gore posledice od nanosenja teskih ili lakih telesnih povreda koje prodju za par dana,nedelja.

Katarina

10.07.2017 18:10

Ovde ima nekoliko ljudi sa zaista ozbiljno poremecenim sistemom vrednosti, ali i problematicnim nivoom IQ. Nadam se da nisu niciji ocevi i muzevi. Pamet u glavu zene, neke psihopate mogu da se prepoznaju na prvom komentaru. Kome smeta jednakost, zastita prava, sigurna kuca... znajte da je nasilnik. Bezite koliko vas noge nose od takvih. Sto dalje, pre nego sto bilo sta pocne.

Anđela

10.07.2017 21:11

@Katarina - @Katarina, oteli ste mi misao, iz aviona se vidi da nekoliko osoba ( ne mogu napisati ljudi, daleko su oni od toga), ima problem sa poremećenim sistemom vrednosti, da prostite, i MALIM IQ- 0M, i zato nisu uspeli da se izbore sa životnim situacijama. Ostali jaki kompleksi i sve to vodi ka nastajanju jednog bolesnog profila ličnosti. Žalosno. Ne zna čovek šta je pametnije- da ih ignoriše, ili da im odgovori, da nauče nešto. Svejedno oni ništa ne bi razumeli.

Paire

10.07.2017 22:16

@Katarina - Ovo ti je sigurno petnaesti komentar gde muškarce nazivaš psihopatama, a žene žrtvama. Moram da te demantujem, preljubnice nisu žrtve. Žrtve su oni ljudi koje su razvratnice dovele u situaciju da unište sebe i svoje porodice. Za Vesnu Stanojevic vazi deviza, što gore, to bolje. Bitno je prevariti ženu da otera muža u zatvor i da joj upropasti život.

Doca

10.07.2017 22:22

@Katarina - Da te nema, trebalo bi te izmisliti..Naročito zbog velikog IQ-a.

nana

10.07.2017 22:28

@Katarina - Nasilnik je zapravo svaki muskarac. Jer ni jedan nece dozvoliti da ga tuces,ponizavas,lisavas slobode,oduzimas imovinu i na kraju decu. Ja sam kao dete mislio da rec nasilnik predstavlja nesto drugo ali vi zene ste dali sasvim suprotno znacenje toj reci.

iskusan

10.07.2017 21:28

Iz iskustva znam da su žene ako ne više podjednako krive za sukobe u braku. Iz iskustva znam da žene za ovakvim telom uvek imaju nekog sa strane.. Inače sam protiv nasilja, ali i protiv rodne nejednakosti koja se sprovodi u srbiji gde je sve na strani žene.Možda je to razlog što se neki reše na najgore. Takodje postoje muškarci urodjene siledžije i takve treba u aps, ali je najčešće žena inicijator propasti braka

neko

11.07.2017 00:07

Citam komentare i 90% njih krecu od dupeta... Ajmo da pricamo kako se desilo. Pokojnik nikada u zivotu nije bio nasilan ni prema kome,to govori krivicna evidencija i svi svedoci. Nikada nije imao cak ni laznu prijavu za nasilje od strane zene vec jednu pred kraj braka od taste da je pretio zeni i drugu zbog koje je otisao na robiju zbog sina. Dakle, o kom nasilniku u temi je rec?

Jelisaveta

11.07.2017 07:55

DAKLE, ZAPAMPTITE JEDNU STVAR- NE POSTOJI NI JEDNA SITUACIJA, IZUZEV U SAMOODBRANI ZBOG ČEGA BI JEDNA OSOBA SMELA DA UBIJE DRUGU OSOBU!!!!! RECIMO, DA SU SVI MUŠKARCI KOJI BRANE OVOG NESREĆNIKA U PRAVU KAD KAŽU DA JE ONA NJEGA MALTRETIRALA, KRIVO GA OPTUŽIVALA, VARALA, I RADILA NAJGORE LOŠE STVARI, OD BUDALE ODEŠ, A N E U B I J E Š J E!!!!!! ZA UBISTVO OPRAVDANJA NEMA! I TU JE TAČKA. KRAJ. NEMA VIŠE RASPRAVLJANJA NA TU TEMU!!!!!!!!