Sahrana Olga Lovrić
Marko Metlaš
Sahrana Olga Lovrić

Marko Metlaš

Olga sahranjena pored svog sina, Foto: Marko Metlaš

Olga Lovrić, koju je u Centru za socijalni rad ubio suprug Milan Lovrić ispraćena je danas u 14 časova na večni počinak.

Olgino telo položeno je pored njenog sina koji je preminuo pre nekoliko godina nedugo nakon rođenja.

Olgu na večni počinak nisu ispratili njeni maloletni sinovi. Od ubijene Olge oprostili su se porodica i prijatelji koji i dalje ne mogu da se oporave od šoka i Olgine tragične sudbine.

Podsetimo, Olga je preminula kada ju je prošle sedmice napao njen suprug Milan Lovrić. On je kamenom ubio Olgu u Centru za socijalni rad u Novom Beogradu. Kobnog dana, Milan je došao u Centar kako bi mogao da vidi svoje sinove u prisustvu socijalnog radnika.

Olgu je ubio naočigled mališana, dok su ga oni molili da im poštedi majku. Nakon svirepog ubistva, Milan je mirno odšetao a nekoliko sati kasnije izvršio je samoubistvo skokom pod voz u Tošinom bunaru.

Komentari (8)

Pravda

12.07.2017 01:13

Milan je bio mnogo mnogo dobar covek. Pitajte njegove radnike iz auto skole ili prijatelje kakav je bio. Baciti u zatvor coveka da robja sa manijacima covek koji je ozbiljan privrednik ima 20tak zaposlenih auto skolu Pravo bilo je velika greska. Istukao je,malo dete a oni napakovase robiju. Rasprodali mu pola firme itd plus deca oduzeta razvod sve to dok je bio na namesenoj robiji. On je zrtva u svemu ovome koja se na kraju na pogresan nacin borila sa svim tim stvarima i napravio haos.

Natalija

12.07.2017 09:58

@Pravda - Slazem se da je i nesrecni covek zrtva, a ne monstrum kako ga sve nazivaju. Zrtva bolesti, rata, svega sto mu je pomutilo razum. Trebalo je da se ozbiljno leci, ali to je jos jedna greska i propust institucija. Ruzno je kriviti pokojnu zenu jer nista ne moze i ne sme da izazove takvu kaznu. Najvece zrtve su ipak ta jadna deca, sirocad istraumirana i obelezena do kraja zivota. Drustvo se o njima nece brinuti, to je jasno. Samo da im ta baba pozivi...

ccc

12.07.2017 10:56

@Pravda - crko dbd sta komentarises to,zena mrtva,sigurno joj lep zivot bio,ne verujem , ko zna st aje trpela i takve kao ti u zatvor treba

Мики

12.07.2017 11:20

@Pravda - Ко би и због чега напаковао робију "много добром човеку"?!

zena

12.07.2017 11:38

@Pravda - Imala sam muza alkosa,u kuci pakao a napolju divan komsijai kolega, niko ne zna sta se desava u CETIRI ZIDA! Nije on bio u zatvoru samo zbog tuce sina, nakupilo su to jos nekog nasilja. Za ubistvo nema opravdanja,osim ako je u pitanju sizofrenija!

Tužna

12.07.2017 13:04

@Pravda - Sve sto ste napisali je tacno !!! Apsolutna nepravda sa uzasnim krajem...

Gradjanka

12.07.2017 09:58

Mora da se izvinu svi koji su vredjali mrtvog coveka koji je ocigledno bio zrtva.Samohrana sam majka, bila sam zrtva porodicnog nasilja i uvek sam na strani zena ali ima zena koje zaista zasluzuju kaznu i prezir.Znam da se mnoge zene sluze svim i svacim da bi napakostile suprugu, deca im sluze kao sredstvo, orudje za postizanje cilja,Cudno mi je bilo trpis nasilje a radjas 4 dece kad ono u pitanju samo dobro smisljen scenario..pokoj im dusi i jadna deca koja su obelezena za citav zivot!

Uzas

12.07.2017 11:14

Ma da,posto je po vasem komentaru on bio mucenik itd,da li opravdavate da je najlakse onda ubiti,za sve postoji resenje. Da li opravdavate i sto je dete istukao i isterao jer je dobilo 4. ? Svako ima pravo na zivot,nije joj on podario zivot,da bi mogao on da je ubije,alo bre,ma nek vec jednom prestanu ta ubistva. Sve se vise ljudi oslanja na ubistvo,pa dokle bre vise. Svako dete po presudi treba majci da pripadne,a kasnije kad dete bude punoletno neka odluci samo.