Miloš Teodosić doveo je atmosferu do usijanja
Vesna Lalić
Miloš Teodosić doveo je atmosferu do usijanja

Vesna Lalić

Miloš Teodosić doveo je atmosferu do usijanja, Foto: Vesna Lalić

Kako poslednjih meseci zbog napornih treninga i obaveza u vezi sa pripremama nisu mogli da posećuju noćne klubove, učinili su to po povratku iz Rija. Paparaco našeg lista ulovio je olimpijce kako se provode u noćnim klubovima i kafanama po srpskoj prestonici, a uz dobru muziku, emocije su došle do usijanja.

Muški košarkaški tim, zajedno sa odbojkašicama, zakupio je jedan poznati splav, gde su do rane zore proslavljali srebrne medalje. Proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić doveo je atmosferu do usijanja kada se latio mikrofona i zapevao pesmu „Okuj me, care“ Halida Bešlića, a njegovi saigrači su zajedno sa kapitenom zapevali taj hit. Uz hitove Milice Pavlović i Darka Lazića, veselili su se svi prisutni, posebno košarkaši Vladimir Štimac i Nikola Kalinić, koji su sa ostalim članovima tima uživali u dobroj muzici. Devojke su najviše prilazile Štimcu i Bogdanu, koji su na sve moguće načine želeli da se s njima fotografišu. Odbojkašice su slavile, a u jednom momentu napravile su pravu pometnju kada su zapalile vatromet.

Milica Pavlović u zagrljaju Miloša Teodosića

instagram

Milica Pavlović u zagrljaju Miloša Teodosića, Foto: instagram

 

Milica i Darko napravili atmosferu za pamćenje

Osvajači srebrnih medalja ne menjaju tim kad je pesma u pitanju, pa su im i ove godine pevali Milica Pavlović i Darko Lazić. Atmosfera na splavu bila je usijana. - Čast mi je što sam pevala sportistima - našim najboljim ambasadorima u svetu! To su dokazali i ovog puta, kada su sa Olimpijskih igara doneli veliki broj vrednih medalja. Nije što su naši, ali su najbolji. Oni su naš najveći ponos - navela je Milica za „Alo!“. Darko je, kako kaže za „Alo!“, presrećan što je pevao sportistima. - Svaka čast našim herojima. Pratio sam sve utakmice, a sinoć smo sve proslavili kako dolikuje - kaže Lazić.

Na drugom kraju grada, bronzane košarkašice su sa Draganom Đilasom slavile medalju u restoranu. Najveselija je bila Milica Dabović. Atmosferu je do usijanja, uz pevače, dovodila i Marina Maljković, koja je naručivala svoje omiljene pesme i devojke podizala na noge.

Vaterpolisti su, kao i prošle godine posle osvojenih medalja, zlatne medalje slavili u kafani na Čuburi. Zlatni vaterpolisti su u provod poveli svoje supruge, koje su celu noć bile s njima. Gojko Pijetlović je došao u pratnji supruge Ive, a Andrija Prlainović je poveo suprugu Ivanu. Uz tamburaše, roštilj i rakiju slavili su do zore. Koliko su se dobro proveli svedoče za „Alo!“ Nikola Jakšić i Sava Ranđelović.

Darko Lazić  u društvu odbojkašica

Vesna Lalić

Darko Lazić u društvu odbojkašica, Foto: Vesna Lalić

- Ovo je moje prvo učešće na OI, pa sam imao najviše razloga da budem najveseliji. Slušala se vesela muzika, a svaku pesmu smo prekidali sloganom „Osvojili smo sve“! Ma koliko bili srećni i veseli, nismo zaboravili na dobri stari običaj davanja bakšiša muzici - priča Jakšić, a Ranđelović se nadovezuje:

- Bio sam veoma veseo, ali sam spreman da to ponovim i u svom rodnom Nišu. Pošto sam iz južnih krajeva, uspeo sam da stignem na red i naručim „Nišku banju“ - otkrio nam je s osmehom Sava.

Iznenađenje za košarkašice

instagram

Iznenađenje za košarkašice , Foto: instagram

 

Đilas za kraljice spremio crveni plašt

Dragan Đilas, predsednik košarkaškog saveza Srbije, devojkama koje su osvojile bronzanu medalju poklonio je po plašt i zlatni lančić. Samo su Aleksandra Crvendakić i Dragana Stanković dobile po krunu, jer nisu bile u timu koji je postao prvak Evrope.

 

Golupčići u zagrljaju:  Raduljica i Stefana

instagram

Golupčići u zagrljaju: Raduljica i Stefana, Foto: instagram

 

Stefana i Raduljica na korak do svadbe!

Miroslav Raduljica nije se preksinoć odvajao od svoje devojke, odbojkašice Stefane Veljković. Iako su i u Riju često bili zajedno, nisu se umorili od razmenjivanja nežnosti. Golupčići su bili zagrljeni tokom cele večeri, igrali su, skakali, a Stefana nije želela da se odvoji od dragog. Košarkaš Bogdan Bogdanović je za Raduljicu i Stefanu tražio Luisovu „Mećavu“, čime je želeo da nagovesti da im je vreme za svadbu.

 

Carevi: Živko i Deki

instagram

Carevi: Živko i Deki, Foto: instagram

 

Dejan Stanković slavio zlato sa vaterpolistima

Prosavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković došao je na Čuburu kako bi zajedno sa vaterpolistima proslavio zlato. On je svim prisutnima čestitao, a u jednom momentu se Živko Gocić fotografisao sa fudbalskim asom.