Zvezdan Terzić
Oliver Bunić
Zvezdan Terzić

Oliver Bunić

Zvezdan Terzić, Foto: Oliver Bunić

"FK Crvena Zvezda izražava žaljenje i ogorčenost zbog incidenta koji se sinoć desio na ulicama Beograda kada su povređena dvojica navijača našeg bratskog kluba Spartak iz Moskve. U stalnom smo kontaktu sa lekarskim timom Urgentnog centra i ovom prilikom želimo da im se zahvalimo na vrhunskom tretmanu naših prijatelja iz Rusije", rekao je Terzić.

Kako je naveo, Zvezda ujedno zeli da obavesti javnost da je jedan od momaka imao ozbiljnu povredu slezine, ali da je posle teške operacije njegovo stanje stabilno i nalazi se van zivotne opasnosti, a da je drugi naš prijatelj prošao sa lakšim povredama i sutra će biti pušten na kućno lečenje.

"Ovom prilikom moramo izraziti i ogorčenost i stid zbog incidenta jer je Beograd oduvek bio prepoznat kao miran grad otvorenog srca za sve goste, posebno za goste iz bratske nam Rusije. Nadamo se da je ovaj napad izolovan slučaj grupice izopačenih umova i da se tako nešto na ulicama Beograda neće više dešavati", poručio je Terzić.

Komentari (2)

aleksa

26.03.2017 19:57

Evo ga ,javlja se pravi krivac .Glavni inspirator zle krvi kod ljubitelja sporta ..njegova muljanja i namestanja sa fk cz su izazvali pravi bes naroda .

čarls bronson

26.03.2017 20:57

Prevarajić. Neće moći da večera zbog ogorčenja, ali će ipak moći da uzima kajmak od transfera samo njemu znanih fudbalera, koje ni uža rodbina ne poznaje , dok u podmlatku venu naša talentovana deca.