Ognjen Amidžić
Promo
Ognjen Amidžić

Promo

Ognjen Amidžić, Foto: Promo

RAZVOD
Nije sramota, pošto sam se ja razveo. Mislim da je to normalna tekovina današnjeg društva. Smatram da je bolje imati dobar razvod nego loš brak.

GEJEVI I DECA
To je komplikovano pitanje. Lično nisam za to da usvajaju decu i da deca odrastaju u toj atmosferi, mada, danas je sve dozvoljeno, a ja se tu ništa ne pitam. Nema tu mnogo filozofiranja.

ABORTUS
Zavisi sa kog aspekta gledate. Ako ste religiozna osoba, onda je abortus definitivno greh.

PSIHIJATAR
Mislim da nije sramota. To je savremeni život i zašto da ne potražiš pomoć ako imaš nekih problema. Čemu čitava ta grana i nauka, ako to niko ne koristi? Mislim da je odlazak kod psihijatra potpuno normalna stvar.

MARIHUANA
Za legalizaciju sam, iz milion razloga. Smatram da svi živi koriste marihuanu, ljudi je i sami gaje, opušta, a i ima medicinsku svrhu. Kada se sve to spoji, to je normalna stvar.

Ognjen Amidžić

Promo

Ognjen Amidžić, Foto: Promo

PROSTITUCIJA
Legalizovao bih prostituciju. Uvek su postojali i postojaće zanati kao što je taj. Smatram da ako već postoji, bolje je onda kontrolisati je.

EUTANAZIJA
Apsolutno sam za to da se eutanazija legalizuje. Ako već neko želi i oseti potrebu da napusti svet zbog velike patnje i bolova, smatram da je ljudski to i uraditi.

SAMOUBISTVO
Samoubistvo je i kukavičluk i hrabrost, zavisi iz kog ugla gledate. To je svakako stvar koju ne bih opravdao nikada, ali nije lako ni podići ruku na sebe. To je vrlo diskutabilno.

SMRT
To je pitanje koje bi svako najviše voleo da otkrije. Nemam pojma šta se desi kada umremo, možda se probudimo ponovo.

SEKS NA JEDNU NOĆ
Mislim da je seks na jednu noć u nekim godinama života normalna stvar. Makar je danas za omladinu tako, mislim da oni danas tako žive i ne vidim ništa loše u tome.

 

Pročitajte još: