Ognjen Amidžić
Alo!/Dejan Briza
Ognjen Amidžić

Alo!/Dejan Briza

Ognjen Amidžić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Kako otkriva za "Alo!", najpoznatiji vaskršnji običaj za njega predstavlja igru u kojoj je pobednik unapred poznat, a njemu ostaje da uživa u porodičnoj atmosferi i bogatoj trpezi koju za ovu priliku priprema isključivo njegova supruga Danijela Dimitrovska.

- Nikada ne varam kada biram uskršnje jaje, uzmem ono koje prvo dodirnem. Sina Matiju uvek moram da pustim da pobedi, tako da po pravilu sigurno gubim - iskren je Ognjen koji priznaje da mu saradnici svakog Uskrsa prirede neku smicalicu.

Ognjen Amidžić

Alo!/Dejan Briza

Ognjen Amidžić, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Moram priznati da sam iz godine u godinu nailazio da mi saradnici i prijatelji poturaju drvena jaja. Kada sve saberem i oduzmem, mogu reći da imam polovičan uspeh kada je o tucanju jajima reč. Ipak, meni je savest mirna jer sam pošten, a oni koji mi podvaljuju lažna jaja neka se zapitaju! Ne mogu da zamislim sebe kako varam, a i nezamislivo mi je da muljam za praznike - kroz osmeh kaže Amidžić.

Ognjen Amidžić

Alo!/Dejan Briza

Ognjen Amidžić, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Za mene je Uskrs jedan od najlepših praznika, koji predstavlja vreme kada se porodica okuplja i uživa u veseloj atmosferi. Budući da je za ovaj praznik uvek lepo vreme, to mu daje posebnu draž. Danijela svake godine spremi bogatu trpezu, pa se Matija i ja posebno radujemo Uskrsu - rekao je Ognjen.

Komentari (2)

omg

07.04.2018 19:04

Samo vežbaj i budi uporan!

TANJA

10.04.2018 22:26

@omg - A JA BI MU SAVETOVALA DA MALO VEZBA NA VODITELJSKIM SPOSOBNOSTIMA.DA UZME KOJI CAS KOD MILANA KALINICA DA GA NAUCI STA ZNACI BITI DUHOVIT VODITELJ.KAD GA VIDIM NA TELEVIZIJI,MENJAM KANAL.NEMAM STA PANETNO DA CUJEM.IAKI SE ON TRUDI DA BUDE DUHOVIT.