Darko Kostić
RAS Srbija/Rajko Ristić
Darko Kostić

RAS Srbija/Rajko Ristić

Darko Kostić, Foto: RAS Srbija/Rajko Ristić

Poznati kreator je demantovao ove navode.

"Morao sam nažalost da se oglasim. Nisam osoba koja se pravda bilo kome, pogotovo ne zbog natpisa u medijima koji su se o meni pojavili poslednjih dana. Vrlo je tužno što se neko kao ja ko ima blistavu karijeru i život bez mrlja dovodi u ovakvu situaciju," rekao je Kostić i nastavio da demantuje sve što se o njemu pisalo:

"Nije se desila nikakva kobna noć. Nijedan policijski izveštaj ne postoji. Nikad nisam priveden ni na kakav informativni razgovor, a pogotovo nisam uhapšen. Policija mi nikada nije ulazila u stan. Posramljen sam što moram da se bavim ovakvim pričama jer sam se uvek trudio da se svojom umetnošću da predstavim javnosti, a ne ovakvim stvarima. Da sam ja onesvešćen ili da mi je pružena pomoć valjda bi me odveli u Urgentni centar, valjda me ne bi ostavili na ulici. Ja ni ne znam šta je droga za silovanje. A vi kad pišete da se neko nečim predozirao vi morate da imate toksikološki nalaz kao dokaz za to. Nikad u životu se nisam onesvestio niti me je Hitna pomoć ikad negde vozila", rekao je Darko u emisiji Ekskluzivno. 

Policija u dizajnerovom stanu pronašla drogu za silovanje!

Da potsetimo, Darku je, navodno, u prošli petak iznenada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a lekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu. Hitnu pomoć je pozvao Darkov prijatelj, koji se zatekao na licu mesta, jer je dizajner u jednom trenutku izgubio svest.

Inače, GHB, poznatiji kao droga za silovanje, spada u kategoriju depresora nervnog sistema. Nema boju i miris pa ga je lako ubaciti u piće potencijalne žrtve. Drugi nazivi za GHB su i tečni ekstazi i droga za silovanje. Dejstvo droge za silovanje najčešće počinje nakon 10 do 20 minuta, a efeksti traju i do 11 sati.

 

Komentari (4)

A gde ima da se kupi

02.07.2017 20:33

Daje li ko garanciju da drži toliko dugo?

Kiseli kupus

02.07.2017 21:38

Ma jok, besprekoran si, a mladiće mamiš razgovetnim govorom i bujnom kosom.

Ovo je slobodna zemlja

03.07.2017 12:45

Njegova stvar šta će gutati i šta će mu iz dupeta da viri.

NERA

03.07.2017 15:35

@Ovo je slobodna zemlja - VERUJEM COVEKU.TOTALNA IZMISLJOTINA.