Nataša Bekvalac i Luka Lazukić
Instagram
Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Instagram

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić, Foto: Instagram

Lukina sestra Ana Kalinić uoči i posle svadbe objavljivala je negativne statuse i uvrede na Fejsbuku vezano za novopečene supružnike, koje je odmah nakon što su dospeli u medije, brže-bolje izbrisala tvrdeći kako je sve u najboljem redu, uprkos dokazima koji su govorili suprotno.

Sa druge strane, Lukini roditelji Radomir i Borka Lazukić raduju se što će uskoro dobiti unuku i jedva čekaju da se mladenci vrate sa Ibice.

- Izgrdili smo ćerku i moja supruga i ja. Ne znamo šta joj je to trebalo. Ana se nama pravdala da nije to izjavila - rekao je Lukin otac Rade.

- Ja sam otvorio viski, srećan sam zbog Luke i Nataše. Pijem viski u njihovu čast i sreću. Kako da ne budem srećan, dobiću još jednu unuku u martu. Ne mogu da dočekam i planiram da je vodim na put oko sveta - izjavio je budući deda i dodao:

 

 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Zoí Devon (@zodackwhite) on Sep 29, 2017 at 9:50am PDT

 

- Upoznao sam Natašu, dolazila je kod nas više puta. I sa ćerkom je dolazila. A upoznao sam i priju Miru, znamo celu porodicu, i sestre Draganu i Kristinu koje imaju po dvoje dece. Jako smo srećni zbog Lukinog izbora i svu sreću mu želimo - rekao je Lukin otac, koji ne želi da bilo šta kvari sreću njegove porodice, čak ni ćerkine uvrede.

Budući da se naširoko pisalo kako je Lukino i Natašino venčanje na Ibici koštalo čitavo bogatstvo, Radomir Lazukić prokomentarisao je i taj "detalj".

- Istina je da su sve nekretnine na mom i imenu moje supruge. To je naše i naslediće moja deca. To što pišu da je svadba koštala 100.000 evra je čista glupost. Ni to ništa nije istina - zaključio je.

Podsetimo, Nataša i Luka upoznali su se pre nekoliko godina na Ibici, pa su upravo na tom mestu i sklopili brak 25. septembra, na pevačicin rođendan. 

Komentari (8)

Drvoseca

30.09.2017 09:55

Boze kako je ne mrzi da se udaje svake godine. I ovo ce da traje letnji dan do podne.

WYW

30.09.2017 09:59

Pocelo je! To se i znalo. Sestra rekla istinu da se sponzorusa nenada parama,jer se zato i udala.Vidi se koliko se vole i odobravaju taj brak,kad niko od roditelja njegovih i njenih nije dosao,a najavljivano pompezno.I on ima niz brakova kao i ona.NASLA VRECA ZAKRPU.To vec sad puca,jer je pocelo sa lazima.Alimentacija se blizi!SLEDECI MOLIM!!!

♡€♡€♡€♡

30.09.2017 10:09

Nata je od romanticarke prerasla u matematicarke! I to dooobre! Zauvek zbogom svim brigama oko rata kredita,minusima,dugovanjima i neispunjenim zeljama! Zivot ima i svoju laku,bezbriznu i lepu stranu,ali retki to imaju priliku da dozive.I,sta fali tome? Srecno Nato!

Marija Terezija

30.09.2017 12:55

@♡€♡€♡€♡ - Ko je ovaj istetovirani Lazukić,sa čim se on bavi,mora da je neki dr nauka,menadžer,biznismen,još da znamo sa čim se bavi,jer tetovaže sve govore.Ozbiljni,obrazovani ljudi uglavnom se ne šaraju.S obzirom da živimo u zemlji gde su mafijaši,fukare i kojekakve lažovčine biznismeni,nadajmo se da je ovaj pravi izbor za Natu,nije sportista,a što li je ostaje da pametni procene,lako je budalu ubediti...

Sinisa

30.09.2017 11:12

Ma, snajka za pozeleti! Blago njima, al' su se usrecili sa ovakvom domacicom, prava zena!!!

momazver

30.09.2017 11:30

Pa,ono,jeste,vansezonske svadbe nisu nigde skupe!Ćazim nije bio na svadbi.Šta je dobila od njega dobila je!Nole je valjda poslao čestitku?

OOUR

30.09.2017 11:48

Da mi je znati kad' cu ja doci na red, bar kad' bi mi javila koji sam na rang listi :-)

nedjo

30.09.2017 17:47

@OOUR - strpi se polako,red je podugacak