Miki i Nadežda
printscreen
Miki i Nadežda

printscreen

Miki i Nadežda, Foto: printscreen

Nakon seksa koji se pre dva dana desio u "Zadruzi" izgleda da su se mnoge stvari promenile. Čitava halabuka se digla oko akcije u štali između Mikija Đuričića i Nadežde Biljić. Sada se oglasila i njegova bivša devojka.

Anđela Lakićević, voditeljka na TV Hepi nije previše želela da komentariše taj događaj, ali je izjavila sledeće.

- Mene to stvarno ne zanima. Niko me ne zove povodom toga. Stvarno me to ne zanima. Ne dajem izjave povodom toga. Već godinama unazad ne želim da pričam o njemu- bila je kratka Anđela, a nema sumnje da će ova izjava povrediti samog Đuričića koji je bio prilično vezan za lepu plavušu.

Podsetimo, Anđela i Miki su se upoznali u vili rijalitija "Parovi", a bili su na korak do veridbe. Ona je odlazila i kod njegove rodbine u Kupinovo, ali od ozbiljnije veze na kraju nije bilo ničega. 

Komentari (4)

u devojko

10.04.2018 20:05

ne mogu da verujem da je bila sa seljacinom, pa kako je mogla.

TANJA

10.04.2018 21:46

@u devojko - I MENI JE NA PRVI POGLED BILO CUDNO.ONI SU U PAROVIMA RAZMENJIVALI NEZNOST.NISU BILI INTIMNI NITI VULGARNI.KAO DVA ZALJUBLJENA DETETA.MISLIM DA JE PAO KOJI POLJUBAC.ONA JE LEPA,ZGODNA,OBRAZOVANA,DUHOVITA,REKLA BIH I DA JE MORALNA.NA OSNOVU PONASANJA U PAROVIMA I ODNOSA SA MIKIJEM TOKOM TOG RIJALITIJA.MOZDA NIJE TOLIKO GLUP KOLIKO SE CINI NA PRVI POGLED.I IMA NEKE KVALITETE CIM JE USPEO NJU DA OSVOJI.

Ljubica

11.04.2018 12:11

@u devojko - Ni ja ne verujem kako je ovakva devojka mogla da bude sa Mikijem. Za Nadezdu se ne cudim, Bane, Miki, to su njeni nivoi

Laki

11.04.2018 16:27

Neznam ,kome je ova zanimljiva nekulturna prepotentna, kaze glumica, a niko pa cak ni ona nezna u kojim je to filmovima glumila,pitam se zasto se oglasila kad je niko nista nije pitao,ali bitno je biti u medijima,inace sve su one iste jer da imaju zanimanje nebi se blamirale po rijalitima, kuvale bi rucak cuvale decu, radile neki pristojan posao....