Dragan P. seje strah u kragujevačkom zatvoru
Oliver Bunić
Dragan P. seje strah u kragujevačkom zatvoru

Oliver Bunić

Dragan P. seje strah u kragujevačkom zatvoru, Foto: Oliver Bunić

- Dragan duže vreme preti i bije zatvorenike, ali i radnike. Bukvalno mu niko ništa ne sme. Nadležni odbijaju da ga kazne strahujući da će im se osvetiti na slobodi. Kažu: “Šta ću ja kad on izađe”, i onda Dragan prolazi nekažnjeno. Pa i posle ovog incidenta nije tačno da su ga smestili u samicu, već je ostao u svojoj sobi - tvrdi izvor “Alo!” iz tog zatvora i navodi da kuvar kojeg je napao nije problematičan.

Napad se odigrao u subotu oko 13 sati. Draganu se nije svidela porcija koju je dobio od Milomira, pa je odmah počeo da vređa kuvara i da mu preti. U jednom trenutku, kuvar mu je odbrusio, a Dragan ga je više puta udario pesnicom u glavu. Zatim je ugrizao Milomira za levo uvo i bukvalno mu odgrizao deo ušne školjke.

Komentari (5)

Tasa

27.04.2016 09:53

A šta rade panduri, za šta ih plaća narod ? Tako i piloti mogu da kažu da ne smeju da lete, a da primaju platu ! Sram ih bilo !

Milan Niš

27.04.2016 11:36

@Tasa - A što panduri? Panduri ne čuvaju zatvore već ministarstvo pravde, panduri nemaju nikakve veze sa čuvarima i zatvorima!!

Paja

27.04.2016 10:33

Neka vas pojede za uzinu.Nista bolje vas nece snaci.Sramite se,kukavice!I nad popom ima pop!!!

XXL

27.04.2016 12:09

Eh, kod Tita su od ovakvih pravili - ljude. Pa kad vide i portirsku uniformu stajali su mirno i pozdravljali, a sad nek' vas jede i bije ovakav. Najgore što će izaći još gori nego što je ušao pa se postavlja pitanje koja je svrha što su ga uopšte i zatvarali - da ga ne ljutimo.

GORCILO

27.04.2016 22:07

:Čovek onako pomenu pandure jer bi oni dali ovoj bitangi koja maltretira ceo zatvor, da popusi gumenu palicu .