Tejlor Svift
Printscreen
Tejlor Svift

Printscreen

Tejlor Svift, Foto: Printscreen

Pevačica je ostala do kraja dosledna svom imidžu.

Od kada je svetu predstavila novu Tejlor Svift koja je odlučila da se obračuna sa svim svojim "neprijateljima" kroz pesme na svom novom albumu Reputation, pevačica fura imidž opake devojke. A čini se da je njen novi luk puno stvarniji prikaz njenog karaktera, jer pevačica je navodno oduvijek bila bahata, proračunata i pomalo zlobna, a javnosti se samo predstavljala kao slatkica, kako tvrde njeni brojni saradnici i poznanici.

Nova, "opaka Tejlor", očito ima odobrenje takozvane modne Biblije, odnosno časopisa Vog. Pevačica je zvezda britanskog izdanja za januar na čijoj naslovnici pozira u "opasnom" crvenom kožnom izdanju s dramatičnim mejkapom.

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on Dec 4, 2017 at 9:01am PST



Ispod fotografije kojom se pohvalila na Instagramu Tejlor je istakla da već dugo nije bila na naslovnici nekog časopisa te se posebno zahvalila Edvardu Eninfulu, novom uredniku britanskog Voga kojem je ovo tek drugo izdanje, na podršci u trenucima kada su joj mnogi prijatelji i kolege okrenuli leđa.

Pevačica je na Instagramu podelila još nekoliko fotografija sa stranica časopisa na kojima pozira u još dva potpuno različita, ali i trendi izdanja od kojih jedno predstavlja staru, a drugo novu, "opasnu" Tejlor Sift.

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on Dec 4, 2017 at 4:04pm PST

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on Dec 4, 2017 at 4:42pm PST