Uvek su tu jedna za  drugu: Verica i  Marija
Goran Srdanov
Uvek su tu jedna za  drugu: Verica i  Marija

Goran Srdanov

Uvek su tu jedna za drugu: Verica i Marija, Foto: Goran Srdanov

Naime, Šerifovićeva je nedavno snimila spot u Los Anđelesu za pesmu „Čuvam se”, te smo je upitali od čega se ona zaista čuva.

- Da ne poludim od vas novinara, od moje majke, od čudnih ljudi, od lažova, prevaranata... - kaže Marija i objašnjava zašto se čuva od majke.

- Od nje posebno može da se poludi. Posebna se dijagnoza dobija. Kao i svaka majka zove, postavi 150 pitanja, ali to je valjda i normalno - iskrena je pevačica.

Ne osećam potrebu da pokažem koga volim

Nedavno je u javnosti nastao pravi haos kada se spekulisalo ko je osvojio srce Marije Šerifović. Ipak, ona nikada javno nije rekla sa kim je u vezi, a otkiva zašto to ne radi. - Zato što ne osećam potrebu za tim.

Pevačica je tokom protekle godine ređe bila u Americi, zbog obaveza u „Zvezdama Granda”, ali će ubrzo ponovo otići u LA.

- Idem početkom septembra. Prvo idem da odradim neke koncerte, a onda se vraćam da odradim solistički koncert u Hrvatskoj, koji je 15. septembra. Onda koncerti, koncerti, dok negde ne padnem, ili ne zaspim u avionu - objašnjava pevačica, koja u Americi redovno plaća sve račune.

Marija Šerifović

Nenad Mihajlović

Marija Šerifović, Foto: Nenad Mihajlović

- Sve račune plaćam, a taksu pogotovo. Zabušavanja nema, taman posla. Lakše će se izbeći ubistvo čoveka nego plaćanje poreza - kaže Marija. Dok je preko grane odgovorna kada je plaćanje dažbina u pitanju, u Srbiji joj se desi da zaboravi na njih.

 

- Dešava mi se često. Ja ne otvaram sanduče. Jednom mi se desilo da sam došla sa puta i nešto mi je bilo isključeno, a kada sam otvorila sanduče, shvatila sam da nema mesta više da se ugura nijedan račun. Ne znam šta je bilo u pitanju, ali morala sam da platim - priča pevačica.

Nedavno je završeno takmičenje „Zvezde Granda”, gde je Marija bila u žiriju, a kako kaže, zadovoljna je ovom sezonom.

- Sada pričamo o tome da li ću biti u žiriju i u sledećoj sezoni. Mislim da hoću. Utisci su genijalni. Drago mi je da se završilo, svi smo preživeli... Pamtiću dosta dobrih duela, posebno između Denisa Ibrahimovića i Fatmira Sulejmanija. Pamtiću ružne trenutke i svađe nekih kolega. Takođe, pamtiću žongliranja i ludorije koje smo Jelena Karleuša i ja izvodile.

Iako ima dosta obaveza i koncerata, Marija planira da ode na odmor na neku egzotičnu destinaciju.
- Najverovatnije idem u avgustu na odmor, ali imam previše obaveza sada. Inače, volim da idem kada se svi vrate sa odmora, pa to možda bude i duboka jesen. Najverovatnije neka egzotična destinacija, što dalje - to bolje.

Milica Todorović

Zoran Ilić

Milica Todorović, Foto: Zoran Ilić

 

Milica je imala dosta sreće

Milica Todorović je nedavno izjavila da ne bi slušala članove da je u takmičenju u kom je ona bila postojao žiri, a Mariji njena izjava nije jasna. - Ne znam šta ju je nateralo da kaže tako nešto. Znam je kao kul devojku, a sada, doduše, možda je tip osobe koja ne može neke stvari da podnese, preživi... Nemam šta drugo da joj kažem, osim da je imala sreće. Mada, ona dobro peva, ne bi imala problema - kaže Šerivofićeva.

Komentari (3)

BELI_ORAO

23.07.2016 16:09

Serife,burazeru,moras da slusas majku.Sram te bilo.Ti si pametan decak

ivan

23.07.2016 16:40

Kuku tvojoj majci kad te takvu rodila.Nit si jedno niti drugo.

pera

24.07.2016 06:32

Mama izgleda ko avion a ćerka ko .....