Dobitnik nagrade Bogoljub Stamenković i Ana Kokić
Mitar Mitrović
Dobitnik nagrade Bogoljub Stamenković i Ana Kokić

Mitar Mitrović

Dobitnik nagrade Bogoljub Stamenković i Ana Kokić, Foto: Mitar Mitrović

Stamenković je drugi dobitnik vredne novčane nagrade od 100.000 dinara, a u našu redakciju došao je u društvu svog sina, vidno srećan i zadovoljan, da je preuzme. Ispričao nam je, ne skidajući osmeh sa lica, kako je postao srećni dobitnik.

- Pošto sam u penziji, zadatak jutarnje nabavke je moj posao. Tako je bilo i u petak, 20. maja, kad sam krenuo u prodavnicu i po novine. Inače „Alo!“ kupujem od prvog broja, i pravo da vam kažem, uglavnom kupujem na istom mestu, takav sam čovek, ono što je dobro i provereno ne menjam. Ni novine, a bogme ni prodavnicu - priseća se uz osmeh Bogoljub i dodaje:

- Prvo sam prelistao novine, natenane, uz kaficu. Kad sam završio, odlepio sam srećku. Nisam verovao. Tri ista znaka, i to 100.000 dinara. Srce samo što mi nije iskočilo. Al’ nisam nikom ništa javljao. Jer nisam verovao. Nikad ništa nisam u životu dobio, sve sam stvorio sa ovih mojih 10 prstiju u kojima imam 15 zanata - kaže naš srećni dobitnik, koji je sačekao 17 časova kako bi pozvao naš kontakt centar.

Drag gost u  redakciji “Alo!“

Mitar Mitrović

Drag gost u redakciji “Alo!“, Foto: Mitar Mitrović

- E, kad su mi potvrdili, krenuo sam redom da zovem. Ako baš hoćete da budem do kraja iskren, nekako sam se nadao, predosećao sam da ću ovog puta dobiti nešto. Znam, organizovali ste vi i ranije nagradne igre, al’ sad sam imao neki osećaj, šesto čulo mi je proradilo. Mislio sam: Bogoljube, vreme je da i ti nešto besplatno dobiješ u životu - priča Stamenković.

Ovaj vredni čovek kaže za „Alo!“ da planira novac koji je dobio da uloži u posao, i to u pčelarstvo.
- Prvo ću od ovih 100.000 da kupim snajki poklon, rođendan joj je sutra. Sa porodicom sam se dogovorio da ovaj novac uložim u posao, u pčelarstvo. Biće dovoljno, a i sin će mi se pridružiti. Ceo život sam gledao da od dinara napravim dva, da oplemenim novac, tako je i ovog puta. Lako je potrošiti, naročito kad dobiješ - napominje Bogoljub i kaže da će nastaviti i dalje da učestvuje u nagradnoj igri.

Ana Kokić

Mitar Mitrović

Ana Kokić, Foto: Mitar Mitrović

 

Ana: Bogoljube, čekam teglu meda!

Bogoljubu je vrednu nagradu uručila naša talentovana pevačica Ana Kokić, koja kaže da joj je i te kako drago što je dobila priliku da usreći nekog. - Divno je to što ste organizovali nagradnu igru i što na takav način usrećujete druge. Drago mi je što ste me pozvali da i ja ne neki način budem deo ovog divnog događaja. Bogoljubu čestitam od srca, a pošto namerava da uloži novac u pčelarstvo, kad bude dolazio po sledeću nagradu, očekujem da mi donese teglu meda - kaže Ana.