Fiskulturna sala u OŠ "Isidora Sekulić"
Beoinfo
Fiskulturna sala u OŠ

Beoinfo

Fiskulturna sala u OŠ "Isidora Sekulić", Foto: Beoinfo

Ona je rekla da je stanje u osnovnim školama na Savskom vencu znatno bolje nego pre dve godine.

– Prioritet nam je  da deci obezbedimo što bolje i kvalitetnije uslove za rad i boravak u obrazovnim ustanovama. Tokom prošle godine potpuno su renovirani toaleti u svih šest osnovnih škola, a trenutno se izvode radovi na rekonstrukciji toaleta u dva vrtića "Duga" i "Grofica Olga", koji će biti završeni početkom aprila. Takođe, obnovili smo salu u OŠ „Vojvoda Radomir Putnik“, a od danas potpuno obnovljene fiskulturne sale imaju još dve osnovne škole – istakla je predsednica Opštine Savski venac i podsetila da deca sa Savskog venca imaju na  raspolaganju veliki broj besplatnih programa u organizaciji Opštine, kao i da je u toku besplatna pripremna nastava za polaganje male mature koju pohađa preko 200 osmaka.

Fiskulturna sala u OŠ

Beoinfo

Fiskulturna sala u OŠ "Stefan Nemanja", Foto: Beoinfo

U okviru izvedenih radova izvršena je demontaža starog parketa i postavljanje novog u OŠ „Isidora Sekulić“, dok je  u OŠ „Stefan Nemanja“ renoviran postojeći parket. U obe škole obeležen je teren za košarku i odbojku, zamenjen ripstol, okrečeni su i ofarbani zidovi i plafon.

Direktorka OŠ „Isidora Sekulić“ Violeta Vukićević zahvalila se predsednici Opštine istakavši da je sala bila u lošem stanju i da su đaci veoma srećni što su dobili pravu „sportsku lepoticu“.

Događaju je prisustvovao i član Opštinskog veća Vladimir Novaković.