Masaža
profimedia
Masaža

profimedia

Uletela u klopku, Foto: profimedia

"Ugodna devojka za druženje iz Zadra, javi se!", glasio je oglas koji je četvorici momaka zapeo za oko. Međutim, devojka koja ga je objavila nije ni slutila da će upasti u njihovu klopku.

Ona je polovinom januara objavila ovaj "izazovan oglas", a pažnju je najviše privukla inspektorima hrvatske policije. Budući da su sumnjali da je u pitanju prostitucija, inspektori su se dogovorili da devojku uvuku u klopku. Jedan od njih je bio taj koji ju je pozvao.

U razgovoru mu je objasnila da pruža usluge senzualne masaže celog tela za 300 kuna.

"Za ostale usluge možemo da se dogovorimo dok traje masaža. Ali, to se dodatno naplaćuje", rekla je žena koja se javila na broj iz oglasa.

Ona je objasnila policajcu u kojoj zgradi se nalazi stan, i da je slobodna tek posle podne. Policija se brže bolje uputila ka njenom stanu. Dok su trojica kolega nadzirala područje, inspektor je ponovo pozvao ženu iz oglasa.

Objasnila mu je da mora da ode do južnog dela zgrade, pa zatim da skrene u jednu uličicu i da nastavi ka ulazu zgrade, gde ga ona čeka na drugom spratu. Uz policajca koji je glumio klijenta zainteresovanog za senzualnu masažu i trojica njegovih kolega došli su gotovo do samog stana.

Vrata je otvorila žena u tridesetim godinama. Policajac nije odmah odao svoj identitet te je ušao u stan, dok su kolege ostale na stepenicama.

"Kad sam ušao objasnila mi je da će mi pružiti senzualnu masažu i da to košta 300 kuna. Dodala je da se tokom masaže možemo dogovoriti i za pružanje drugih seksualnih usluga. Čim je to izgovorila pokazao sam joj svoju značku i predstavio joj se kao policajac. Odmah sam je legitimisao i saopštio joj da je uhvaćena u kršenju zakona. Nedugo potom sam je uhapsio i zajedno sa kolegama sproveo u stanicu", rekao je policajac dodajući da su od devojke oduzete i označene novčanice od 200 i 100 kuna, kao i dva mobilna telefona.

Prekršajni sud u Zadru kaznio ju je s novčanom kaznom od 764 kune.

Komentari (8)

Nikola

17.05.2017 11:27

Budući da su sumnjali da je u pitanju prostitucija ??????????

Pera Detlic

17.05.2017 11:48

Zna li neko njen broj ja cu joj platiti 300 zeceva.

momazver

17.05.2017 12:00

Ma grebatori!Uhapsili je i priveli jer im nije htela uraditi *masažu* za džabe.Neke beogradske *maserke*, žale se medju sobom da im propadne ceo vikend,jer moraju da pandure i njihove goste *masiraju* dok su na pecanju,na jahticama po Dunavu i Savi.Naravno džaba. I ne daj im bože da ih ne *izmasiraju*,jer im sledi Padinjak i sadjenje belog luka.

stojdragan@open.telekom.rs

17.05.2017 12:26

Al ste je kaznili 700 i neku kunu pa ona to zaradi za prepodne, samo za basic paket masaže a kad se dovati ostalog pa to je za pola sata.

Paja original

17.05.2017 15:57

Kako narod veli isto go... drugo pakovanje. I u Hrvatskoj je ocito ovo najvisa "razina" borbe protiv kriminala. Tako i u Srbiji. Nismo ni svesni koliko smo mi i Hrvati isti po svim parametrima i pitanjima. Dok i kod njih tajkuni i mafija kao i kod nas zgrcu milione evrica, oni hvataju maserku. Super.

Buzdovan

17.05.2017 16:18

To isto rade i starlete u Hrvatskoj, BiH, CG, Srbiji, Makedoniji i u Sloveniji. Pitam se zato njih ne hapse, a one svoje usluge naplacuju od 500 do 1000 eura. Svaka poznata starleta ima minimum 5 maloletnice uzrasta od 12 - 16 godina i koje podvode politicarima DB sluzbenicima i eliti po ceni od 2000 - 5000 eura. Pitam zasto njih ne uhapse?

Nenad

17.05.2017 19:34

Moj stav o prostituciji.Jedno je kada dečko ili čovek koji nema devojku i ženu plati uživanje a drugi stav imam kada dečko koji ima devojku ili čovek koji je oženje plati uslugu ove vrste.

Kvazimodo Sorabius

18.05.2017 08:33

Dicna drzava Hrvatska, caskom resi ogroman problem. Spreci ogromnu stetu po "lijepu njihovu", u lijepu njihovu. A bespravne gradnje, sverc svega i svacega, pljacke na sve strane i bogacenje vrhuske - to je "dim od one stvari". Makar po "uspesima" policija smo isti na Balkanu!