Deda Mraz
Profimedia
Nega nogu stopala kozmetika Higijena

Shutterstock

Rezervišite novogodišnje paketiće na vreme i izbegnite gužve, Foto: Shutterstock

Svake godine online prodavnica NonStopShop.rs priprema potpuno novi novogodišnji program igračaka i slatkiša u paketićima koji su podeljeni po polu i uzrastu, upakovani u lepe ukrasne džakove, spremni da se u svakom momentu dostave na željenu adresu. Firme koje poručuju paketiće za svoje zaposlene imaju mogućnost plaćanja pouzećem, virmanom ili e-bankingom. Za više informacija pozovite naš call centar 011-333 4773.

Novogodišnji paketić za bebe do 2 godine

NonStopShop

Novogodišnji paketić za bebe do 2 godine, Foto: NonStopShop
Novogodišnji paketić za dečake

NonStopShop

Novogodišnji paketić za dečake, Foto: NonStopShop
Novogodišnji paketić za devojčice - uzrast 3g+

NonStopShop

Novogodišnji paketić za devojčice - uzrast 3g+, Foto: NonStopShop
Novogodišnji paketić za dečake 3 – 6 godina

NonStopShop

Novogodišnji paketić za dečake 3 – 6 godina, Foto: NonStopShop

Uskoro ćemo u ponudi imati i slatke Milka paketiće različitog sadržaja i veličina.

Komentari (3)

Seka

30.11.2016 17:14

Kada ce se vec jednom prestati sa starim navikama i koriscenjem: novogodisnji paketici, novogodisnja jelka, Deda Mraz... Zar ne mislite da je vreme komunizma i socijalizma odavno proslo? Zar ne mislite da je sadasnje vreme, a u kome zivimo, prikladnije za upotrebu nazivaa a vezanih za Bozic, a ne za Novu Godinu. Shodno tom hriscanskom prazniku napisete: Ništa ne može da zameni radost dece kada ispod Bozicne jelke (ne novogodisnje) pronađu paketić koji im je ostavio Bozic Bata ( ne Deda Mraz).

Dragy

30.11.2016 23:39

Zapamtite!!! Paketići su Božićni! Pokloni se dele na Badnje veče, u oči Božića, a ne za Novu godinu. Uopšte - Božić je glavni "zimski" praznik! "Nova Godina" je njen prilepak i u tim praznicima predstavlja kraj praznovanja!!! Kako u svetu tako i kod nas! Ali su nešto vremenski pomereni. Čestita se Božić i Nova godina, a ne obrnuto! Jer se praznici tim redosledom nižu! Srdačno Vaš, Dragy

Dragy

01.12.2016 08:50

Šta je ustvari Nova godina? Po starom jevrejskom običaju, muška deca (koja dotle ostanu u životu - zbog tada velike smrtosti novorođenčadi) se sedmi dan po rođenju obrezuju. Nova godina je: obrezanje Gospoda Isusa Hrista.