Klinički centar srbije
D. Milenković
Klinički centar srbije

D. Milenković

Klinički centar srbije, Foto: D. Milenković

Mihajlović je istakla da je Ministarstvo obezbedilo 260 miliona dinara za pripremu projektno-tehničke dokumentacije za svih sedam zdravstvenih institucija, te da kašnjenja radova neće biti.

Ona je dodala da će Ministarstvo pružiti stručnu inženjersku podršku svakom zdravstvenom centru i formirati mentorske timove koji će pratiti i kontrolisati realizaciju projekata, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Mihajlovićeva je upoznala članove Koordinacionog tela s tim da je u prethodne dve nedelje uspešno okončan upis imovine svih zdravstvenih centara koji će biti rekonstruisani i naložila pripremu dinamičkih planova projekata, kako bi oni bili efikasno realizovani.

Univerzitetska dečja klinika u Tiršovoj, Klinika za ginekologiju i akušerstvo u Višegradskoj, Urgentni centar KCS, Klinika za neurohirurgiju KCS, Institut za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, KBC Zemun i KBC „Dr Dragiša Mišović - Dedinje“ biće rekonstruisani iz kredita Banke za razvoj Saveta Evrope.

Komentari (5)

BG

13.03.2017 13:56

AJDE DA VIDIMO TO.

Dragan

13.03.2017 14:12

U prevodu: okrečiće, zameniti štekere, naduvati fakture "izabranih" izvođača jedno 27 puta i toliko o renoviranju... KC odavno ne pokriva kapacitete Beograda niti Srbije! Tražite od EU i dobićete novac za IZGRADNJU NOVIH KAPACITETA, NEGDE NA PERIFERIJI, koji ce biti uradjeni po savremenim standardima, a ne vecito krpljenje starudije Ali neee... Kod novih ne bi moglo da se drpa! Tamo bi moralo da se VIDI u šta je potrošeno i šta je nabavljeno od opreme, namestaja...

Zapamti SRBIJO

13.03.2017 14:15

ovaj datum. Praticemo i proveravamo.

Kakav kredit

13.03.2017 14:30

Banke za razvoj? Gde su pare Beobanke sa Zelenog Venca? Vučic je javno izjavio da taj novac ide u Bolnice. Kakav kredit sad????

Kiza48

14.03.2017 08:05

Kad ce doci na red bolnica u Pozarevcu? Stari deo bolnice ce uskoro biti pre za rusenje.