Maca plače
Printscreen
Maca plače

Printscreen

Maca plače, Foto: Printscreen

Maca Diskrecija komentarisala je Boru Santanu sa Banetom koji je branio svog druga, ono što Maca govorila čuo je Slobodan Radanović koji nije mogao da veruje šta govori ova ukućanka, pa je počeo da viče na nju.

- Šta ti radi?! Ti mučiš čoveka! Nakazo bre! Nemoj da maltretiraš čoveka više! Nemoj da ga maltretiraš! Go*no si jedno malo smrdljivo! Nemoj da ga maltretiraš više! - vikao je Sloba na Macu, a pošto joj se unosio u facu moralo je obezbeđenje da reaguje.

- Nisam ti se obratila! - govorila je Maca u svoju odbranu.

Nedavno je Maca rekla Bori kako treba slaviti dan kada je preminula njegova majka. Na kraju je Bora Santana bacio Macine stvari u jezero.

 

 

 

 

Komentari (6)

nada

13.04.2018 18:15

Padaju sve teze i teze reci ali niko nema pravo unistavati tudje stvari i onakve pretnje upucivati - za to postoji sud !!!!!!!!!!!!!!!!! Bora je isto za posmatranje a Zadruga bi morala reagovati !

Gagana

14.04.2018 14:09

@nada - Maca je prva pocela sa unistavanjem tudjih stvari. Ukrala pa polomila Bori naocari od 500 evra.

Momo

13.04.2018 18:20

Nemoj te tako!Miki zna istinu nije Maca kriva.Maca zna biti brezobrazna ali ,sta joj rade je sramota!Gde kazna???? Dokle produkcijo da stitite Boru?

Kristijan.

13.04.2018 21:19

@Momo - Kockarevu od hitno diskvalifikovati jer je počupala Maci kosu i maltretirala je, a sama je dva dana pre toga najprljavijejvredjela, Maca se samo branila, nije kriva. Drugo, zašto ne objavite necenzurisan snimak, gde pored bazena Ana Korać dok Maca leži i sunča se napala je i lupa šamare,Pod hitno i nju diskvalifikovati. kako ih nije sramota. Što su ušle u rijaliti ako nisu sposobne da se nose sa tim. Svi su navalili na Macu a one su gore od nje hiljadu puta.Sve su "fine do MOGA"

Djekna

14.04.2018 00:07

Moze li se ova zenska osoba proterati odakle je dosla. Odkud ona ovde, sta radi, ima li dozvolu boravka? Moze li nesmetano vredjati nase ljude, ona je ipak gost u nasoj kuci. Proterati je.

Mile

14.04.2018 02:28

@Djekna - Hvala Djekna na gostoprimstvu !Tako mislis i o nama iz Bosne koji smo dosli u Srbiju!Svaka cast!Sad nam je jasno zasto napadaju Macu.Hvala