Udes Sudar Saobraćajna nesreća
Profimedia
Udes Sudar Saobraćajna nesreća

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Da ljudska zloba nema granice, svedoči upravo njegovo iskustvo. Kada je došao sebi posle nesreće, shvatio je da mu fale gotovo sve stvari koje je imao u autu. Žuržovan se vraćao sa aerodroma u Surčinu u Novi Sad prošle nedelje oko 6.30 sati i blizu Inđije pred njim se u deliću sekunde našao kamion. Da bi izbegao sudar, naglo je skrenuo i završio u kanalu pored saobraćajnice. Sudara se ne seća.

- Znam samo da se kamion pojavio ispred mene. Da li je on zakočio ili sam ja u deliću sekunde spustio pogled, ne sećam se. Uglavnom, sledeća scena koju pamtim je da me jedan čovek drži i zamotava zavoj oko glave, te u tom trenutku upravo stiže hitna pomoć - kaže sagovornik "Blica".

Čim je došao sebi, hteo je da javi majci da je doživeo nesreću ali da je sve u redu, tražio je svoj telefon no nije ga bilo. "Reno klio" koji je vozio pretpreo je totalnu štetu. Kada je zamolio čoveka koji mu je pomagao da ga pozove, shvatili su da je nedostupan.

- Ne mogu ništa da tvrdim, ali izgleda su me opljačkali dok sam bio onesvešćen. Možda se telefon razbio, pa je nedostupan, ali nisam ga pronašao. Čovek koji mi je pomogao rekao je kada smo videli da nema telefona da su tu bili još neki ljudi pre njega. Ali su otišli. Njih se ne sećam. Tek kad mi je šlep služba dovezla auto, shvatio sam da mi fale i druge stvari, hard-diskovi, pumpa za auto, lanci za gume, kablovi za startovanje i još neke sitnice - nastavlja Žuržovan.

Na glavi je zaradio posekotinu i tri šava, a po celom telu ostao je ugruvan. Ne može, kaže, nikog da optužuje jer se ničeg ne seća, ali i ne može ni da zamisli scenu da dok leži onesvešćen sa krvavom glavom neko iz auta i gepeka krade stvari.

Policija je došla i napravila uviđaj, ali on kaže da neće goniti kradljivce, stvari nisu bile toliko vredne, a smatra i da od njihovog pronalaska nema ništa.

Komentari (6)

Željko

28.04.2018 20:33

Sto je to bruka i sramota?Pa to je normalno u ovoj banana drzavi,sto si veci idiot,to te vise cene i postuju.Pa pogledajte samo ko su idoli mladih,a ko idoli starih(rijaliti zvezde,nesposobni politicari).kome se ovde povecavaju plate i penzije?penzionerima,policiji i vojsci.jer se pita neko zasto samo njima?narod nema leba da jede,morala nema,sve je propalo

dragan Dubonjac

29.04.2018 08:51

@Željko - Daj molim te nemoj da si smešan ovo je postalo sasvim normalno svugde u Svetu, gde niko ne vidi svi kradu. Naš svet je navikao da Državu krivi zbog svoje neljudskosti . Kakve veze ima Država sa nekom osobom koja krade iz Auta koje je imalo udes negde na Autoputu. To samo znači da smo kao Narod dotakli dno. Namesto da su pomogli Čoveku oni mu još pokrali stvari. SRAMOTA !

voja

28.04.2018 20:41

Dno dna eto kaka smo narod neopra ni Dunav ni Sava

nedjo

28.04.2018 23:39

dobro došli u srbiju

Maki

29.04.2018 07:54

Prilikom udesa. Rotirajuci (okrecajuci) se pored puta. Mnogobrojni delovi i stvari izlecu iz auta Tako da...ne sviraj stari. Par puta sam gledao mojim ocima sta se desava.

raska

29.04.2018 07:58

A ja sam mislio da to samo Italijani rade na celom svetu.