Vlada Srbije
Profimedia.rs
Vlada Srbije

Profimedia.rs

Vlada Srbije, Foto: Profimedia.rs

Oni će protestovati i zbog, kako kažu, neodgovornog ponašanja nadležnih i nastojanja Građevinske direkcije Srbije da uprkos odluci Ministarstva građevine u tom delu grada izgradi pumpu sa pretakalištem za tečni gas i skladištem.

U saopštenju se dodaje da će zbog protesta saobraćaj na Voždovcu u subotu od 12.00 do 14.00 časova biti usporen, od naselja Stepa Stepanović, Voždovačkim kružnim putem ka Trošarini i dalje ulicom Save Maškovića do raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja.

Stanari su u saopštenju naveli da godinama upozoravaju na probleme nerešenih ulaza i izlaza iz naselja koji im ugrožavaju bezbednost, na nedopustivo lošu higijenu, nedostatak vrtića, nametanje štetnih pratećih sadržaja i pozivaju nadležne da počnu da rešavaju njihove probleme, navodi se u saopštenju Udruženja stanara naselja Stepe Stepanović.

Kako je najavilo Udruženje stanara naselja Stepa Stepanović, u subotu 25. marta planirana je blokada Nemanjine ulice i ulica oko zgrade vlade, ukoliko prethodno sa nadležnima ne bude postignut dogovor.

Komentari (4)

BRAVO

16.03.2017 12:21

To je problem cele Srbije.

Milka

16.03.2017 22:01

Bravo, uz još neke, ovi u Stepi su jaka snaga građanske borbe. Simbol otpora. Svaka čast, tako se bori za svoje naselje, bez politike, čisto građanski.

vitez

16.03.2017 22:04

Već koliko sutra, to će vam biti rešeno, gledajte Pink.

Teodora

17.03.2017 00:57

Samo napred ljudi! Protiv bagre, protiv nepravde, protiv ponižavanja, obespravljivanja!!! NIkada gora vlast u državi i u Beogradu nije bila - gomila nepismenih, primitivnih, neobrazovanih nesposobnjakovića i prevatranata, a ono malo onih koji su završili neku školu su kriminalci! Poštenih nema da se nabroji na prste jedne ruke.