Novak Đoković
Profimedia
Novak Đoković

Profimedia

Novak Đoković, Foto: Profimedia

Posle povratka Marjana Vajde u stručni štab, ekipu našeg najboljeg tenisera od danas je pojačao i novi-stari kondicioni trener Gebhard Fil Grič.

Gebhard Fil Grič ( u sredini)

EPA/JOHN G. MABANGLO

Gebhard Fil Grič ( u sredini), Foto: EPA/JOHN G. MABANGLO

Austrijanac se pridružio Đokoviću i Vajdi na ATP turniru u Barseloni, a baš kao što je slučaj i kod Slovaka, saradnja je u ovom trenutku privremena.

Kako saznajemo iz izvora bliskih našem teniseru, tim je svestan da je prekid saradnje prošle godine bio očekivan, s obzirom na okolnosti u vezi sa Novakovom povredom koju je Đoković tada imao. Ipak, nakon perioda odmora i "resetovanja", shvatili su da su najjači kada su zajedno, da su oni prava ekipa, uželeli su se saradnje i rada, i spremni su na novi pohod na pobede i titule.

Komentari (7)

milena.bogdanovic@kavim-serbia.rs

25.04.2018 12:28

Ponovo mu od srca želim povratak kondicije a samopouzdanje dolazi samo po sebi .Nole je naše najveće blago , najbolji ambasador Srbije . Molim sve ljude dobre volje da ga shvate i ne kritikuju ,da mu veruju kao ja , i da ga svim žarom bodre pa i kad izgubi meč .Sve je to put ka uspehu .Nole ,najteže mi je bilo kada te nije bilo na terenu .USPEĆEŠ TI !

vev

26.04.2018 02:17

@milena.bogdanovic@kavim-serbia.rs - A kakav ambasador Srbije, pa on je vise Spanac nego Srbin uz pepea, za kog je govorio da je on clan porodice! Zeno draga on nije ista osoba, nije......malo se trgne, pa opet pogubi... Vajda je pucao od "srece", kad je video onog bilmez u lozi, nastvi li sa njim, svi ce opet otici. Pa sta ce mu Vajda, kad on trenira plivanje dan pre meca, u skladu s prirodom, reko ilmaz sigurno!

dexxx

25.04.2018 12:37

znaci stize Beker.....

NINA

25.04.2018 12:43

to NOLE, JES DA TE NASA STAMPA MNOGO NE GOTIVI KAD SI USPESAN SAMO NAPRED..... BUDI SVOJ KO I DOSAD, MAN SE PEPE A, MAN SE SETNJE PO KOSOVU NEKA SETAJU DRUGI TI SI SPORTISTA,NEDAJ DA TE VODE I DA SE DICE TOBOM KAD SI NAJACI!!!!!

vev

26.04.2018 02:11

@NINA - Nina- pa on nije najjaci...daleko je hiljadu milja, na zalost. A pogledaj na kraju meca kada je izgubio, ko se smejao? PEPE!!! A Novak trenirao plivajuci, svasta, ja nisam cula da je sa Vajdom tako radio, to je u skladu sa prirodom i ocim nekrstom sto je sedeo tu, mislim da ce i Vajda i ovaj drugi otici bude li dovodio ovoga. Drugi set dobio igrao odlicno, ali ne moze da pobedi nikako....! Zato je pepe tu da se jedini kada je izgubio smeje...radi radnju...

Dule

25.04.2018 13:54

Samo jos da ostavi Jelenu ,ona ga unisti.

Sasa

25.04.2018 13:55

Ja bi se vratio u njegov tim samo pod uslovom da mi plati sve ove predhodne dane koje nisam radio ,od trenutka kad me sutnuo do danas.