Novak i Jelena Đoković
Aleksandar Dimitrijević
Novak i Jelena Đoković

Aleksandar Dimitrijević

Novak i Jelena Đoković , Foto: Aleksandar Dimitrijević
Nosio prtljag Đokovićima

Aleksandar Dimitrijević

Nosio prtljag Đokovićima, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Da ne zaboravlja drugove i da sa njima deli sve najvažnije trenutke, Novak je dokazao već nekoliko puta tako što se uvek pojavljivao na njihovim slavljima makar morao da preleti pola sveta. Ovoga puta, Đoković je sa suprugom došao iz Monte Karla. Kao i uvek, Đokovići su na Aerodrom „Nikola Tesla“ došli privatnim avionom i tako bili prvi među mnogobrojnim svatovima Troickog. Spremni da ih u Srbiji očekuje hladno vreme, Novak je na sebi imao jaknu, dok se Jelena ogrnula krznom.

Okupljenim novinarskim ekipama samo su kratko i uz osmehe rekli: „Dobar dan”, nakon čega su ih telohranitelji smestili u auto, koji ih je u pratnji drugog automobila odvezao u porodični dom. Sa njima nije bio sin Stefan, a njihove prtljage su u automobile uneli momci iz obezbeđenja. Dok je Jelena nosila samo tašnu u kojoj se jasno vidi gomila notesa jer očigledno planira da radi dok je ovde, Novak je pored papirne kese u ruci držao vikend torbu u koju ne može da stane puno stvari. Očigledno da će poznati par ostati duže u Srbiji ako sudimo po količini stvari koju su poneli iz Monaka.

Zvone zvona svadbena: Aleksandra  Đorđević i Viktor Troicki

instagram

Zvone zvona svadbena: Aleksandra Đorđević i Viktor Troicki, Foto: instagram

- Viktor je izuzetno drag Novaku i njih dvojica se druže dugo i van terena. Troicki je bio glavni šoumen na Novakovoj momačkoj večeri i svadbi, zbog čega će mu Đoković uzvratiti istom merom. Uveliko se spremio da zapeva i tako iznenadi Viktora, mada njih dvojica imaju identičan smisao za humor, pa jedan drugoga retko mogu iznenaditi. Novak je nedavno podsetio Viktora, kada je na njegovoj momačkoj večeri na jednoj egzotičnoj destinaciji skinuo gaće i zadnjicu pokazao paparacu. Sreća da Novak nije u tom fazonu inače bi se Troicki zabrinuo kako će da mu vrati za te bahanalije koje su obigrale naslovnice svih medija - kaže naš izvor blizak dvojici asova.

Vest da će Viktor stati pred oltar sa manekenkom Aleksandrom Đorđević obradovala je Novaka.

- Đoković je među prvima saznao i da će Viktor postati otac jer Troicki sa njim deli sve tajne - objašnjava naš izvor.

Novaka pozvali „dugmići” na momačko

 

Komentari (4)

Ana

27.11.2016 08:24

Samo malo sminke da tom bledom licu da malo topline i svezine i malo lepse i urednije kose i sva bi bila slatka.Sto se tice vegana to je sasvim u redu i lepo je biti vitak ali sam zbunjena ako je ova jakna od prirodnog krzna jer vegani ne nose krzno i onda mi sve izgleda licemerno.Da je dobra kao osoba , verujem da jeste i kulturna i fina ali iritira ovaj prosti balkanski svet navikao na sarmu i prasetinu , na zaobljene i nabudzene zene ....Jednostavno vidi se da ne zivi ovde .

Vera

27.11.2016 12:19

@Ana - Ne žive i neke druge (svojom zaslugom slavne ličnosti) OVDE a gde je rodjena ova što ne živi više ovde? Svi vi koji potcenjujete sopstveni narod, pročitajte pesmu Balkanac od teta Dese poetese......"A kod nas su jos obicaji grubi mi pustamo svakog pod svoje sleme, kod nas se jos i s namernikom ljubi, kod nas se podvizi zbog gostoljublja cine, kod nas svaki covjek ima citavo pleme ..."

GLUMICA

27.11.2016 09:00

ova guru domacica koja je veganka vidim preferira krzno i kozu a mleko i jaja ne jede zbog ljubavi prema zivotinjama.....kakva pokondirena tikva

bravo nole

27.11.2016 22:02

stigao si prvi na vencanje, a na Vencanju u crkvi nisi bio, ZASTO NOLE,