Novak Đoković
Tanjug/AP
Novak Đoković

Tanjug/AP

Novak Đoković, Foto: Tanjug/AP

- Razmišljao sam da li da dođem na turnir pošto sam se nekoliko dana pred početak US Opena mučio sa povredom. Da mi je neko ponudio finale, prihvatio bih - rekao je Đoković na svečanoj ceremoniji dodele priznanja.

Novak je čestitao protivniku rekavši da je zasluženo pobedio.

- Čestitke Stenu i njegovom timu, zaslužena pobeda. Ovo je bio zahtevan meč od skoro četiri sata. Bio je hrabriji u odlučujućim momentima i zaslužio je sve ovo što je postigao večeras. Veliki je šampion - rekao je prvi reket sveta.

Komentari (8)

Сава Прокоповић из Ритопека

12.09.2016 02:46

Све је то због вуду јужноамеричке црне магије. Није ишао код влашких врачара у Тимочку крајину преко Мирковића и Вукадиновића, да му скину вуду црну магију.

verica

12.09.2016 09:18

@Сава Прокоповић из Ритопека - da on plati porezu i kad se zagubi on uzme pare,a narod ni za leba

Milan iz Rakovice

12.09.2016 14:03

@Сава Прокоповић из Ритопека - Jesu li to Mirković Saša iz Zaječara / Bora, vlasnik TV Best, Beotona, novina Sport, menadžer Ace Lukasa i Marije Šerifović i nekog političkog udruženja i Vukadinović Đorđe narodni poslanik Demokratske stranke Srbije, vlasnik časopisa Nova srpska politička misao, po nacionalnosti Vlah i vlasnik Vlaške partije. Ako su to njih dvojica, onada se slažem sa Savom iz Podunavlja i verujem da će Đorđe i Saša naći vlaške vračare iz Timičke krajine, da skinu tu vražiju crnu vudu magiju sa Novaka.

sloba

12.09.2016 09:36

Novace pravi pauzu brate, i raspitaj se da kometatori rade svoj posao a ne da prognoziraju vazne meceve jer to je dokazano da deluje na igrace ako im je do prognoze trebalo bi da idu u kladionicu i da tamo iskazu svoje simpatije ili mrznju.

Nina

12.09.2016 12:02

Nole Kralju belog sporta, nije veganska ishrana za sportistu,nemas vise enrgije..

Cicko

12.09.2016 14:32

Novace, i Nadal je evo vec nekoliko godina povredjen , ali uvek je na turnirima. I ti si poceo sa istom pricom. Istina je samo jedna. Telo vise ne moze kao nekada. i to je sasvim normalno. To ceka svakog sportistu.Ne sumnjam da ce biti jos titula, ali ovih velikih, sve manje. Naravno , ni ti ni Nadal ni Federer to ne smete priznati zbog sponzora,zbog protivnika, zbog novca. Sinoc sam vidio u tvoim ocima nemoc. A,sve zbog loseg stanja tvoga tela. NIsu povrede problem,nemoc tela je problem.

Vanja

12.09.2016 15:56

Vilanderu, kapa dole. Predvidja bolje od Vesne Rivas. Sto se tice Novaka, ja i mnogi drugi poklonici rijalitaja, jedva cekamo njegov rijaliti dokumentarac.

simpatizer

12.09.2016 16:54

Poznata je stvar da je lakse popeti se na vrh nego na njemu ostati.Novak je do sada postigao sjajne uspehe i treba da je sa time zadovoljan.Mozda treba da uspori,ali u svakom slucaju nece moci celog zivota da ostane na vrhu.To je poznata pojava i ne treba zbog toga biti razocaran niti nezadovoljan.Mi cenimo njegove uspehe, postujemo ga kao korektnog coveka i to je razlog za zadovoljstvo.Treba biti realan.