Aleksandra Subotić
Printscreen
Aleksandra Subotić

Printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

Juče je kao gost u "Parove" ušao David Dragojević, a to je izuzetno uzbudilo, ali i rastužilo Aleksandru Subotić. Ona je bila presrećna kada se sa njim srela u tajnoj sobi, gde ga je strasno grlila, ali je počela da plače i kuka kada je on otišao, proklinjući svoj život.

Da ni Davidu nije bilo sve jedno svedoči činjenica da je i on pustio suzu.

Aleksandra je posle toga više puta napomenula da više ne vidi sebe u "Parovima" zbog toga što David nije tu sa njom, i u jednom trenutku zatražila je od voditeljke Bojane Ristivojević da joj produkcija obezbedi bračne posete.

- Volela bih da postoji mogućnost da dođe David bar jednu noć da prenoći, da se volimo, da pravimo bebe! - vikala je uzbuđena Aleksandra, a kada je Bojana odgovorila da je to moguće i da će ih produkcija unapred obavestiti o datumima, počela je da skače od sreće.

 

 

Komentari (8)

Ujka Zitko PFK

13.11.2017 15:31

Je*em ti mentalitet.Nasta su ovi gilipteri spremni zarad para,pu sramote.Fali jos krstenje deteta u parovima.Brm brm

Ujka Zitko PFK

13.11.2017 15:36

U ozbiljnoj drzavi ja mislim da bi upali specijalci i pohapsili bi ih sve i onog marica.Sta je popularno u Srbiji.Idi bre,zbogom pameti.

WYW

13.11.2017 15:38

Juce je sve bilo providno sa njene strane,dok sa njegove ne.Danas,na Magdalenin rodjendan,pokazala je kakva je majka-VELIKA NULA.Posvecuje njemu paznju,a lutkica je doziva i oblece.Gura joj parce torte,umesto da zapali svecicu,uzme je u krilo i da joj iz svoje ruke da jede.Sramno.Sad se videlo koliko joj je to dete teret.David je prihvatio malu i bice otac.

frik

13.11.2017 15:43

prosto ne mogu povjerovati da režiser vraća stare priče stare teme i stare gluposti.videli ste semafor videli ste kojim pravcem rijaliti ide.daaa to je kad imate ljude bezidejne ne sadržajne koji radi svojih osobni interesa se ponavljaju.gastoz vraćen i nagrađen za baljezganje i Naidu 2500eu sedmično a ova bez iti jednog talenta uz pomoć ?? vraća krimi priče i ljubavne jade jadnom narodu koji to gleda.kome je ona hit?? zašto?? rijetko viđeni učesnik koji nema nijednog talenta niti jednog..

već viđeno

13.11.2017 16:17

Počinje igranka za budale!

Pogled sa strane

13.11.2017 16:33

Dok ima ovaca biće i vune.Jedno glasanje dva hleba,a glasanje važno koliko i lanjsku sneg.Veliki brat drži konce a marionete igraju.Ama lepota.Najlepše od svega je što se za to nikad nje kriv onaj ko traži takvu zabavu već onaj ko je pruža.

Sandra

13.11.2017 16:59

Odavno sam ja rekla da je to javna kuca a ne rijaliti. Jos kada cujem od onih nevaspitanih i samozivih i samozvanih voditeljli da je to zabavnohumoristicki program uzas. Ucesnici ispusene mustikle, propali politicari, kockari, dro.e, propaliteti. A RRA i ostali cute i.pidrzavaju.ovu sodomu i gomoru

Silvana

13.11.2017 21:10

Alexandra bi želela SEX ko Miljana. Patološka LAŽOVKA Kulićka koja skače na sve muškarce u svim rijalitijiuma ali je niko nikad nije hteo. Tvrdi uvek: "NIKAD u rijalitiju ne može bilo koga zavoleti a kamo li seksati sa ni jednim"?!? Još JEDNA VELIKA LAŽ medju mnogimaaaa, vaše ljubimice...setite se samo kako je popljuvala tog istog alkosa???