Svetlana Ceca Ražnatović
Alo!
Svetlana Ceca Ražnatović

Alo!

Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Alo!

U 2016.godini njena pozicija samo se dodatno učvrstila, jer je objavila album „Autogram”, koji je nadmašio sve rekorde po slušanosti, ali i gledanosti na „jutjubu“. Milionski pregledi samo su se nizali, a svaka od pesama našla je put do srca fanova, što Cecu čini posebno srećnom.

Po čemu ćete pamtiti godinu koja je za nama?

- Definitivno po poslovnom uspehu, koji me posebno raduje. Moj album je odlicno prošao, publici su se dopale nove pesme, pa je to nešto zbog čega sa osmehom na licu ulazim u 2017. Što se privatnog života tiče, porodica mi je oduvek bila na prvom mestu, tako da kad su moja deca zdrava, srećna i zadovoljna, ja ništa više od toga ne tražim.

Svetlana Ceca Ražnatović

Alo!

Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Alo!

Da li ste očekivali ovoliki uspeh albuma „Autogram”?

- Pa svakako da sam bila zadovoljna pesmama koje sam otpevala i da sam verovala da će se i ovog puta poklopiti moj i ukus mojih obožavalaca. Ipak, bila sam pomalo iznenađena kojom brzinom je sve krenulo da se razvija i koliko je malo vremena bilo potrebno da se pesme zavrte.

Koliko vam znače milionski pregledi na „jutjubu“?

- Mislim da to znači svakom pevaču. U ovim vremenima, kada je tehnologija toliko uzela maha i kada je internet postao glavni medij, svakako da je važno da vidite da ono što radite ljudi vole i prate. Ipak, nisam neko ko o tome previše razmišlja, znam da imam najbolju publiku na svetu i oni me svakodnevno na to podsećaju. Nikad nisam sumnjala u njih.

Šta želite sebi, a šta Veljku i Anastasiji u 2017?

- I sebi i deci bih na prvom mestu, kao i svake godine, poželela zdravlje. To, uostalom, želim svim ljudima. Koliko god zvučalo otrcano, zdravlje je nešto što je najvažnije i bez njega nam džaba sve ostalo. Sebi bih poželela još jednu ovako uspešnu godinu, a svojoj deci da ostanu srećni i zadovoljni
i, naravno, zaljubljeni!

Deci želite ljubav, a kakva je situacija u vašem ljubavnom životu? Da li je možda nova ljubav nešto što bi dobro došlo i vama u 2017?

- Neka, hvala vam. Nisam spremna za to sada. Ne želim i ne razmišljam o tome. Naravno, ako se desi, desi, to su ionako stvari koje se ne planiraju. Nikad nisam ljubav planirala, pa neću ni sada.

Jednom ste rekli da ćete se pevanjem baviti dok god vas publika bude volela, a da biste posle toga želeli da se bavite ženskom lepotom. Kako sada razmišljate?

- Tačno je! Pevacu dok god bude bilo onih koji vole da me slušaju, a tačno je i da bih volela da se bavim ženskom lepotom. Videćemo šta nosi budućnost.

Komentari (11)

Lune

01.01.2017 16:51

Hm,hmm..Ceca ? intervju ?...jaca je od Draice ?

MAČIĆ

02.01.2017 10:56

@Lune - ZA ONE KOJI REŠAVAJU ZAGONETKE. U PITANJU JE "DRAGICA" predpostavljam Pva dama.

sasa

01.01.2017 21:37

zamislite imate snajku kriminalaca

Dule

02.01.2017 02:43

@sasa - Da i to Srpsku Griseldu Blanko

Botoks

02.01.2017 02:45

Pogledajte joj gornju usnu kako se plastika pomera,i taj kriminalni bezdusni pogled koji je prosao i sito i reseto

Haralampije

02.01.2017 04:06

Šta joj je sa ledjima na ovoj slici?!?!?

MAČIĆ

02.01.2017 10:36

@Haralampije - PRETPOSTAVKA: RADILA VAĐENJE SALCA ISPOD KOŽE DA I BILA SLABIJA, ALI KLASIKA, KOŽA SE NE MOŽE TAKO UKLONITI PA OSTALE "KESE" VIŠAK KOŽE. NIJE NA VREME PRIMETILA JER JE NA LEĐIMA A PREDSPOSTAVLJAM DA PO KUĆI NE IDE RAZGOLIĆENA PA JOJ NIKO NIJE NI REKO. SAD SE POSEBNO VIDI ZBOG POLOŽAJA UVRNUTIH" LEĐA.

PbBgd

02.01.2017 10:53

@Haralampije - ....nista....samo nisu "izfotosopirana"....?

Mira

02.01.2017 09:50

Ko normalan tebe moze da voli kao zenu, niko pristojan nece pozeleti da dise vazduh sa tobom. Samo neko ko je kriminalac

KASA

02.01.2017 14:04

Srpska Griselda Blanko

b..

02.01.2017 22:46

matora a lepa...