Otadžbina u  srcu: Novak  Đoković
profimedia
Otadžbina u  srcu: Novak  Đoković

profimedia

Novak Đoković, Foto: profimedia

Svestan činjenice da bi posle turnira u prestonici Engleske mogao da vrati izgubljeno prvo mesto u Parizu, Novak se znatno oraspoložio, a svoje stanje podelio je sa pratiocima na društvenim mrežama.

- Dobro jutro svima, vreme je za rok-en-rol - poručio je Đoković držeći reket u ruci.

Od ove nedelje drugi teniser sveta, okačio je još jednu fotku na kojoj se obraćao svom reketu.

- Ovaj momak i ja imamo posebnu vezu. Desi se da ga ponekad slomim, ali on zna da ga volim. Zajedno stvaramo magiju - napisao je Novak.

Završni Masters u Londonu na programu je sledeće nedelje.

 

 

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on Nov 9, 2016 at 12:53am PST

 

Komentari (11)

verica

09.11.2016 21:30

a vreme ti da platis porezu kad ce dode,pa igraj sta oces briga nas

dragana

09.11.2016 22:04

@verica - Jao ej,ko god da si sada se baš previše foliraš,s obzirom da ne znaš da oponašaš baš najbolje jednu nepismenu budalu.A tako pokušavaš da se predstaviš zar ne?Mislim prosto ne mogu da poverujem da postoji toliko plitkoumna i neobrazovano-nepismena osoba koja ne zna da sastavi jednu normalnu rečenicu.A opet sa druge strane mnooogo vodiš računa o porezu,znaš to se kosi jedno sa drugim.

sofi

10.11.2016 11:49

@verica - Verica, inace ostavlja utisak "jako inteligentne" osobe, sa svojim komentarima! Moram da je podsetim, da 15.11.2016. ima obavezu da plati porez za IV kvartal za ovu godinu, inace ce biti sankcionisana..... kakva budala

verica

10.11.2016 12:46

@verica - bre drogana,da se ostavis od mene ja ti lepo kazem ,da te ne vaspitam ja za dan posto tvoji nisu umeli sram te bilo sto ti mene pominjes ovde sramda ti je ja od dusmani kao ti ne mogu ni u klozet da odem ,nevaspitana jedna gubi se odavde sta tebe sve briga zar mene mrs

Šabme gabri

10.11.2016 06:01

Djokoviću prvo izbaci biljke a umesto njih Meso jedi čoveče.Nemoj da te žena sekira..........ma šta me briga za Djokovića.

V.Vera

10.11.2016 09:00

Kako da ne;( "Hrani se gotovo identično kao i njegova supruga Jelena, što podrazumeva 70 odsto sirove i 30 odsto kuvane hrane Jedan Novakov obrok izgleda ovako - grašak i kukuruz sa peršunom i maslinovim uljem, šargarepa sa đumbirom i limunom, ribani krastavac, orasi, jabuke i majonez od indijskih oraha i slačice..”(Alo) Marej: Crveno meso, piletina, jaja, suši,pirinač, povrće, voće, ali Nole mora što Jelena jede! I mene baš briga! Osim što me je sramota!

sofi

10.11.2016 11:41

@V.Vera - Ma ko si ti? Ko ti daje za pravo uopste da komentarises njegov nacina ishrane! Mnogo ste dali sebi slobodo, da toliko "duboko" kopate po njegovom zivotu! Haaaalllllooooo!!! Pratite tenis, uzivajte, volite ga ili ne, ali, ON JE LEGENDA! ON JE PONOS SRBIJE! Svi vi zlobnici, crknite od muke, ali ga necete "slomiti" On je mentalno JAK KAO STENA!

ZBOG

10.11.2016 14:33

@V.Vera - čega je tebe sramota? Šta si ti u svom životu postigla? Da nisi na nekom drugom mestu na svetu? Po glupostima koje stalno ovde bljuješ, budi sigurna da ti prvo mesto ne bi izmaklo. Ti znaš, ko koga tera šta da jede? Možda je Novak Jelenu ubedio, da treba tako da se hrani. Kaži jado, da ti je muka, što ti nisi supruga Novaka Djokovića. Danima jašeš po njegovom izboru. Čovek je promenio ishranu, zbog zdravlja i to je regulisao i tada je počeo da se penje do trona. Nije mogao da siše, kako treba.

Nestasko

10.11.2016 15:03

@V.Vera - A sta ste vi gospodjo koja jedete verovatno SVE sto stignete postigli u zivotu ? Da li ste ikada makar krug oko stadiona otrcali ? Novak je suvo zlato i da nikad vise ni jedan turnir ne osvoji on je pored Tesle i Pupina najvise za Srbiju napravio. 2 godine je bio neprikosnoven u eri kada se najbolji tenis u istoriji igra. Šta ste vi postigli u životu ?

Kole

10.11.2016 13:51

Želim uspeh i sve najbolje velikom čoveku i sportisti Novaku Đokoviću. Ovi što pametuju neka počnu da cene i vole sve ''NAŠE, A SVETSKO'' , jer će nam možda biti bolje kada budemo više cenili svoje, a ne samo duđe.