Ispričaće Stefanu koga je upoznao
Profimedia
Ispričaće Stefanu koga je upoznao

Profimedia

Ispričaće Stefanu koga je upoznao, Foto: Profimedia

Princeza Maka i romantični kuvar Zakeralo, koga su na velikom platnu prošle godine upoznali i mališani u Srbiji, dobro su se zabavili u društvu našeg tenisera.

Ni Novak nije krio uzbuđenje i zadovoljstvo, pa će po povratku u porodični dom u Monte Karlu moći da se pohvali sinu Stefanu da je upoznao i njegove junake.

Novak Đoković i Rodžer Federer su se na Dečjem danu na terenima Melburna fino zabavili sa mališanima, a u njihovim potezima uživali su pingvini sa Madagaskara, kao i čuveni debeljuškasti Kung fu Panda. Na kraju su snimili zajedničku fotografiju kao uspomenu na nezaboravno druženje. Koliko je Novak popularan među decom, videlo se i juče.

Teniski asovi sa trolovima

Profimedia

Teniski asovi sa trolovima, Foto: Profimedia

U društvu roditelja, stotine dečaka i devojčica stajale su u redu za autogram. Čini se da bi najmlađi bili oduševljeni ukoliko bi se i o Novaku Đokoviću napravio crtani film. Zapravo, jedan već postoji. Reč je o animiranom filmu poljskog autora Zuzane Šišak, koja je na simpatičan način predstavila Novakov život od malih nogu. Sve je tu. Od Novakovog klinačkog gledanja nekedašnjih šampiona Vimbldona i Novakovog crteža da će i on jednog dana postati najbolji u Londonu, preko treninga na Kopaoniku, mnogo loptica u autu...

Đoković se tada zahvalio Zuzani i rekao da je ostao bez reči posle svega.

Gde ćeš, Nole

Profimedia

Gde ćeš, Nole, Foto: Profimedia

- Ostao sam bez reči zbog ovog videa! Prisetio sam se toliko važnih momenata iz svog života da su mi bukvalno oči pune suza. Počastvovan sam, ma dirnut sam ovim delom - istakao je Đoković prošle godine.