Novak Đoković
EPA/Andrej Isakovic
Novak Đoković

EPA/Andrej Isakovic

Novak Đoković, Foto: EPA/Andrej Isakovic

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prinuđen je da odustane od turnira u Dohi, koji zvanično počinje 1. januara, s obzirom na to da i dalje oseća bolove u laktu.

"Situacija sa laktom, nažalost, nije se promenila u odnosu na juče. I dalje osećam bol. Zato sam prinuđen da odustanem od takmičenja na ATP turniru u Dohi, koji je prošle godine proglašen za najbolji turnir iz serije 250", rekao je Đoković.

"Žao mi je što neću biti u prilici da igram pred svojim navijačima u Kataru, odakle imam lepe uspomene. Pamtim mnoge mečeve, poput finala prošle godine protiv Endija Mareja. Atmosfera na stadionu je odlična, a organizacija je na najvišem nivou. Sve će mi to nedostajati", rekao je Novak i dodao da su mu lekari savetovali da je najbolje da odustane od turnira i da nastavi sa terapijama.

"Tek kada budem 100 odsto spreman da igram u punom intenzitetu, moći ću da krenem sa turnirima. Nadam se da će to uskoro da se dogodi. Želeo bih i da se zahvalim svima na strpljenju i razumevanju", rekao je naš slavni teniser.

Komentari (3)

СЕНОВИЋ

30.12.2017 09:10

По 2101 пут кажем да је Ђоковић завршио каријеру на вимблдону 2016 године. ада га није болео лакат. Лакат га је заболео кад је престао да игра , а то се десило од када је прешао на Нутрибулет и на биљоједа.

Bole

30.12.2017 13:00

@СЕНОВИЋ - Pa i da je završio malolije postigao i slabo zaradio.

Zaklina

31.12.2017 13:08

Nikad vise Nole...pa pa tenis!