Novak Đoković
Profimedia
Novak Đoković

Profimedia

Novak Đoković, Foto: Profimedia

Đokoviću je bio potreban samo jedan brejk da dobije drugi set duela sa Argentincem koji je prekinula jaka kiša u petak uveče u Večnom gradu.

Gemove na svoj servis je, uglavnom, dobijao bez većih problema, pa je prošao među četiri najbolja na turniru. U polufinalu ga čeka Austrijanac Dominik Tim, koji je bio bolji od Rafaela Nadala. 

Jedan brejk za trijumf Đokovića

Dobro je Nole započeo nastavak meča i sa četiri poena materijalizovao servis - 2:2. Da je izašao na teren čvrsto rešen da se meč završi u dva seta srpski šampion je pokazao u sledećem gemu. Vođstvo Del Potra je preokrenuo i stvorio priliku za brejk, koju je sjajnim poenom i iskoristio - 3:2.

Pružio je visoki Argentinac snažan otpor na Đokovićev sledeći servis, izborio se čak i za brejk loptu, ali je Srbin spasao tu loptu i dugi gem završio u svoju korist overavajući prethodni brejk - 4:2.

Posle dva brza gema, Novak je stigao do vođstva 5:3 i šanse na servis rivala da stavi tačku na meč. Nije se, međutim, dao Del Potro, ostao je u igri, pošto je za samo 73 sekunde smanjio na 5:4.

Komentari (4)

kokan

20.05.2017 15:21

Cestitam Nole! Samo tako nastavi. Igraj za sebe. Ne poklanjaj prvi set pa posle da se vadis i kopas rukama i nogama.

Pepe Gmaz

20.05.2017 17:08

Jel to vi ne objavljujete komentare ili ih stvarno ima samo jedan!? Gde su sa oni što ga podržavaju ma kako da mu ide? Gde su oni što ne daju da se pozitivno kritikuje ono što je loše kod Novaka, nego im je dobar i kad pada, kad gubi?? Izgleda da im ne odgovara kad dobija? Bravo Nole! (Mada ja i dalje tvrdim da treba onog vrača sektaša Pepea na robiju!)

Danilo

20.05.2017 23:27

@Pepe Gmaz - Noleta ljudi vise ne prate ,zena ga svima zgadila

Pop

20.05.2017 23:26

Mora da je onu dokonu zatvorio u spajz ,tako da ga ne ometa i zabranjuje kontakt sa normalnim ljudima