Novak i Jelena Đoković
Promo/Jacob's Creek
Novak i Jelena Đoković proslava rođendana

D. I.

Jelena stigla nasmejana, Foto: D. I.

Prvi reket sveta Novak Đoković napunio je 22. maja 29 godina. Međutim, proslava rođendana morala je da sačeka zbog poslovnih obaveza. Kako je njegova supruga Jelena rođena 17. juna, odlučili su da rođendane proslave zajedno tokom svoje posete Beogradu.

Par je organizovao proslavu u jednom prestoničkom restoranu, a prvi na slavlje stigli su Novakov stric Goran, a tu su i Jelenina majka, otac i deda.

Novak i Jelena Đoković proslava rođendana

D. I.

Razloga za proslavu ima mnogo, Foto: D. I.

Jelena Đoković je na proslavu stigla nasmejana i dobro raspoložena, poželevši svima dobro veče. Odmah nakon Jelene u restoran je stigao i nasmejani Novak.

Novak i Jelena Đoković proslava rođendana

D. I.

I Nole je super raspoložen, Foto: D. I.

Najpoznatiji srpski bračni par se potom uz muziku ludo provodio u restoranu. Novakovi roditelji Srđan i Dijana Đoković su na originalan način čestitali Jelenin rođendan. Oni su angaživali orkestar klasične muzike, koji je odsvirao pesmu ”Flojd”.

U jednom trenutku Nole je ustao od stola i obratio se okupljenima.

– Hvala što ste nam ulepšali ovo veče. Ljubavi, srećan rođendan - poželeo je Novak svojoj supruzi, ali se i našalio pošto je dobio nagradu od Udruženja saksofonista Srbije.

- Hteo bih da kažem i da mi imamo jedan klavir, koji koristimo kada Stefan ode da odspava. Ali zato imam saksofon i pošto sam član, sada mogu da odsviram nešto – rekao je Novak.

Nakon njega je na binu izašla slavljenica.

– Hvala mojoj porodici, Srđanu i Dijanu, oni su moja porodica. Hvala vam za sve i za to što obraćate pažnju na moje strasti – rekla je Jelena sa širokim osmehom na licu.

Trenutak slavlja Nole je postavio i na društvenim mrežama.

Nakon đuskanja i zahvalnica, Jelena je uživala u vatrometu, koji je Novak priredio svojoj supruzi kao specijalno iznenađenje.

Vatromet za Jelenu Đoković

D. I.

Vatromet za Jelenu Đoković, Foto: D. I.

Teniski as je rešio da poznatom pevaču stane na crtu i sam se latio mikrofona da bi svojoj izabranici otpevao pesmu od Topalka "O svemu mi pričaj ti".

Komentari (12)

Masa

12.06.2016 19:28

I mojoj baki je rodjendan jel moze i ona da dodje sa vama da proslavi

Rajka

12.06.2016 19:37

Mogli su da proslave i Stefanov rodjendan da okite jelku i dovedu Deda Mraza,i da budu mirni do iduce godine

u krugu porodice

12.06.2016 21:01

a od porodice stric i Tazbina, e moj Nole, gde su Mama, Tata, braca ili bar onaj sto je juce bio na istoj svadbi kao i ti,...., a sto ne dovedoste Stefana, .....

zix

12.06.2016 21:40

Ne budite zlobni.

JECA

13.06.2016 12:11

@zix - Brate čemu zloba tolika?Pa oni sigurno nisu zvali novinarske ekipe,a drugo ako vas već toliko nije briga što ste toliki hejteri prema svakom iole uspešnom srpskom čeljadetu?E ovakve komentare nećete pročitati ni u jednoj zemlji osim u Srbiji.Samo Srbi mogu jedni na druge da budu toliko kivni,i da blate svoje nacionalno blago umesto da se ponose i što nama treba neprijatelj?Mi smo sami sebi dovoljni.

eli

12.06.2016 21:49

Vau! Ma kako se samo svekar i svekrva setise za orkestar! :))))) CUDO BOŽJE. Prosto očaravajuće......ipak su to rođendani po raznim nivoima.

Max

12.06.2016 22:21

Divno Jelena moze da ga prati na fruli koju uci da svira preko interneta

pix

13.06.2016 00:45

Prvo orkestar klasicne muzike a potom Topalko tek da se nasluti ta lakoca postojanja.........a kao ne znaju reci . Cero nauci da kuvas sama kao tvoja majka, baka i svekrva a ne da savetujes ljude posto te snabdu vrhunski kuvari + Maja Volk. Bila bi bas cool tada!

gojko

13.06.2016 09:29

Na vrh glave ste mi se popeli sa ovom Jelenom i Novakom, nista zlobno, ali sta me briga sta jedu ,kako spavaju i uopste ti nebitni podatci, a i ona jedva ceka da se napenali za slikanje izvali zube da ih vidimo pa opleti po novinama o raznim savjetima o kojima bog zna ima li veze.

Ja

13.06.2016 10:38

@gojko - Izvini, greskom ti dadoh minus, a u potpunosti se slazem sa tobom. Sto pluseva od mene.

Lena

13.06.2016 17:32

Ljudska pakost,zavist i zloba su cudo !!!!