Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Ilulstracija, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete imati mnogo sreće na poslovno- finansijskom planu danas. Sve vam ide od ruke. Ukoliko se bavite poslovima koji su na neki način povezani sa građevinarstvom ili nekretninama, povoljan vam je dan.

LJUBAV: Dolazi vam mogućnost da uđete u emotivnu vezu u kojoj ćete biti srećni na duže staze u budućnosti. Moguće je da će vam se pojaviti prava ljubav. Samo je potrebno da otvorite svoje srce i da budete spontani.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate u svojoj koži! Nemate ni jedan problem kada je u pitanju zdravlje i to se na vama vidi! Svoje dobro raspoloženje veoma lako prenosite na ljude kojima ste okruženi.

BIK

POSAO: Izuzetno povoljan dan za pokretanje privatnog posla je pred vama. Možete da očekujete veliko finansijsko poboljšanje sa te strane. Ukoliko ste planirali kredit ili pozajmicu, dobićete ono što ste imali u planu.

LJUBAV: Nikada niste bili srećnji! Imate potpuno skladne i harmonične odnose sa voljenom osobom. Moguće je da se bavite i razmišljanjem o proširenju porodice! Ako ste slobodni, moguć je novi flert.

ZDRAVLJE: Uživate sa ljudima koje volite. Lepo se osećate kada ste okruženi svojim bližnjima i nemate većih briga. Pred vama je dobar dan u kom nećete imati nikakve probleme, na svim poljima vam je dobro.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko budete otišli na poslovni put možete da očekujete veliki uspeh. Svi vas tapšu po ramenu i čestitaju vam za postignuća koja ste ostvarili. Duboko u sebi znate da ste sposobni za još veće stvari.

LJUBAV: Možete imati jako kvalitetnu vezu sa osobom koja je rođena u znaku Lava. Nemojte da čekate, priđite joj! Ako se budete previše dvoumili možete da propustite veoma povoljan trenutak za početak veze.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Prijala bi vam malo intenzivnija fizička aktivnost i bavljenje sportom. Inače ste taj tip, volite uvek da budete u pokretu i dobro se osećate kada redovno trenirate.

RAK

POSAO: Dolazi vam očekivani priliv novca. Sa novim ulaganjima možete samo još više profitirati. Pred vama je takođe i veoma povoljan period za proširenje posla ili delatnosti koju obavljate.

LJUBAV: Emotivno ste sasvim stabilni. Dobijate neophodnu toplinu i ljubav od svog partnera pored kojeg uživate. Ako ste u braku imate utisak da bolje ne može da vam bude! Ako ste slobodni, očekuje vas kontakt sa simpatijom.

ZDRAVLJE: Uspeli ste da rešite neki problem sa zdravljem. Osećate se mnogo bolje nego u prethodnom periodu i konačno ste rasterećeni na svim poljima. Povoljna je faza za oporavak i regeneraciju.

LAV

POSAO: Imate priliku da pokažete koliko ste talentovani i koliko ste dobri u svom poslu. Ako ste za danas imali u planu neki razgovor za posao, onda možete da očekujete veoma pozitivne vesti i rezultate!

LJUBAV: Izuzetno povoljan dan za emocije vas očekuje. Prepustite se svojim osećanjima i nemojte da brinete. Sudbina vam donosi pozitivna iznenađenja. Uspećete da osvojite osobu do koje vam je jako stalo!

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Ne samo fizički, nego vam je potreban i mentalni odmor od briga i napora. Imate sreće, pa vam je počeo povoljan period, pa samim tim nećete imati više toliko stresa kao do sada.

DEVICA

POSAO: Imate odlične ideje koje ćete uspeti da sprovedete u delo. Mnogi saradnici se dive vašem entuzijazmu. Pokazaćete im da želite i njih da motivišete, samo nemojte da očekujete da će svi prihvatiti vašu vibraciju.
LJUBAV: Dobijate zanimljivu ljubavnu ponudu od strane osobe koja dolazi iz daleka. Moguće je putovanje u narednom periodu. Pred vama je prilika da se vidite sa osobom do koje vam je veoma stalo.

ZDRAVLJE: Imate mnogo pozitivne energije! Dobro ste raspoloženi, pre svega zdravi ste i jaki... U odličnoj psiho- fizičkoj formi! Samo nastavite dobrim putem, ne očekuju vas nikakvi problemi.

VAGA

POSAO: Stekli ste određeni ugled baveći se svojim poslom i nameravate da održite pozitivan imidž. Važno vam je da vas poslovni saradnici shvate ozbiljno ali i da vas nadređeni lepo prihvate. Dosta energije ulažete u međuljudske odnose.

LJUBAV: Osoba koju ste upoznali preko zajedničkih prijatelja vam postaje sve draža. Potrudićete se da je privučete i da je zainteresujete. Pred vama je veoma zanimljiv dan za flert i komunikaciju.

ZDRAVLJE: Prijaju vam društvene aktivnosti, kontakt sa ljudima, izlasci... Kada ste u pozitivnom okruženju odmah se i sami bolje osećate. Zdravstveno ste sasvim dobro, nema naznaka za probleme.

ŠKORPIJA

POSAO: Nadređeni vam otvoreno nude priliku da ostvarite unapređenje. Radujete se promeni radnog mesta. Pred vama je šansa da konačno dobijete nagradu za trud koji ste godinama ulagali u svoj posao!

LJUBAV: Konačno ste spremni da javno objavite vezu sa trenutnim partnerom. Moguće je i da vam se bliži veridba! Ukoliko se budete rešili na takav korak nećete se pokajati! Pred vama su lepa dešavanja.

ZDRAVLJE: Nema razloga za brigu, opustite se! Uspeli ste da se izborite sa manjim problemima koje ste imali na ovom planu i sada konačno možete da zaboravite na brige. Očekuje vas povoljan dan.

STRELAC

POSAO: Dolazite do željenog radnog mesta koje je u sklopu vaše struke. Očekuje vas veoma uspešan dan u kom ćete ostvariti ciljeve kojima ste težili. Možete da računate na jako dobru atmosferu!

LJUBAV: Neko ko vam je veoma sličan će privući vašu pažnju danas. Zbližićete se kroz isti smisao za humor i zanimljive razgovore. Moguće je da nećete odmah napraviti prvi korak ka ljubavnim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost. Moguće je da ste postali malo pasivniji u prethodnom periodu i da vam to ne prija. Ako imate višak kilograma ulazite u povoljnu fazu za mršavljenje!

JARAC

POSAO: Pozitivne vesti brzo dolaze do vas! Ako ste predali bilo kakav zahtev ili molbu, ako očekujete odgovor od neke firme ili institucije, možete da se nadate veoma lepim dešavanjima koja će vas obradovati!

LJUBAV: Uspeli ste da prevaziđete probleme koje ste imali sa ljubomorom i sada je konačno sve sasvim uredu. Vratili ste poverenje u svog partnera sa kojim ćete iz dana u dan imati sve bolji odnos.

ZDRAVLJE: Vi imate veoma vitalan organizam. Jaki ste, zdravi, puni energije i elana. Ne očekuju vas nikakve smetnje na polju zdravlja, pa možete da budete sasvim opušteni. Imate mnogo razloga za sreću!

VODOLIJA

POSAO: Možete se osloniti na poslovnog partnera koji se maksimalno trudi da ispoštuje vaš zajednički interes, u svakom pogledu. Pred vama je povoljan period u kom možete da ostvarite i neke nove dogovore.

LJUBAV: Ukoliko ste planirali da stupite u bračnu zajednicu, danas je pravi dan za to! Važna dešavanja vam slede! Možete da očekujete jako lepe trenutke na polju ljubavi. Današnji dan će vam ostati urezan u sećanju!

ZDRAVLJE: Prijao bi vam kozmetički tretman, vašoj koži je potrebna nega ili čišćenje. Razmislite o tome šta bi vam najviše odgovaralo i prepustite se rukama stručnjaka. Vreme je da se pozabavite ovim problemom!

RIBE

POSAO: Primećujete pozitivne promene u poslovnom okruženju i nadate se da će se one zadržati na duže staze u budućnosti. Naravno, neke stvari zavise i od vas, pa je zato važno da se postavite na pravi način.

LJUBAV: Imate sasvim stabilan odnos sa bračnim partnerom. Ukoliko ste slobodni, može vam doći ljubav preko posla. Nećete moći baš na samom početku da sasvim otvoreno pokažete naklonost prema toj osobi.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i tečnosti, odmarajte više i potrudite se da ojačte svoj imunitet. Sledi vam period koji neće biti sasvim lak pa je zato važno da na vreme počnete da vodite računa o svom zdravlju.