Sanja Ilić
screenshot Youtube
Oženio se Sanja Ilić

Alo.rs

Oženio se Sanja Ilić, Foto: Alo.rs

Sanja Ilić je ranije istakao da se nakon smrti prve supruge nije nadao da će naći ljubav. Ipak, život ga je demantovao. Njih dvoje su jedno drugom rekli "da" u Sabornoj crkvi u Beogradu, a onda su za članove porodice i najbliže prijatelje organizovali žurku za pamćenje na jednom splavu.

- Upoznao sam je na promociji jedne knjige i čuo njen predivan glas. Mislim da je to bilo presudno. Od tada je u mom životu sve bilo drugačije. Nisam se nadao da ću nakon gubitka Zlate ikada više pronaći srodnu dušu, ali život me je iznenadio. Tatjana je iz Novog Sada, ali sada, naravno, živi sa mnom u Beogradu. Bavi se i muzikoterapijom, peva i komponuje, i sa duetom "Hilia" drži koncerte meditativne muzike, rekao je Sanja Ilić.

 

 

Miss Yugoslavia 1971 Zlata Petkovic #MissYugoslavia #MissWorld #ZlataPetkovic #RIP

A post shared by Serbia&Montenegro (@serbmne) on Oct 2, 2016 at 11:42am PDT

 Njemu je venčanje sa Tatjanom bilo ludo i nezaboravno.

- U Sabornoj crkvi je, uz dva sveštenika i hor, sve bilo dostojanstveno i elegantno. Moram da kažem da je pažnju privukla i Tanjina haljina. U pitanju je kreacija dizajnerke Biljane Tipsarević. Onda smo prešli na fenomenalan splav na Savi kod naših kumova. Na naše, ali i na oduševljenje svih prisutnih prijatelja i rođaka, priredili su nam ludu žurku. Bio je i di-džej, a svirala se i muzika uživo. A dan je bio predivan. Bog nas je pogledao, preneo je utiske Sanja Ilić.


A ovaj poznati kompozitor sa Zlatom Petković ima sina, uspešnog biznismena i muzičara Anreja Ilića. I on je sinoć bio na događaju sa ocem i njegovom drugom suprugom. Lepoti njegove prve surpuge svi su se divili. Zlata Petković rođena je u Svrljigu, 11. februara 1954. godine i svojevremeno je bila Mis Jugoslavije. Osnovnu školu završila je u Smederevu a gimnaziju u Zagrebu.

 

 

#zlatapetkovic#sfrj#otpisanimarija#beograd#skopje#zagreb#podgorica #sarajevo #ljubljana

A post shared by JUGOSLAVIJA (YUGOSLAVIA) (@jugoslavija.sfrj) on Sep 3, 2015 at 12:57pm PDT

Posle jedne audicije na koju je slučajno otišla 1970. godine, Zlati je ponuđeno da učestvuje na izboru za najlepšu tinejdžerku Jugoslavije u Zagrebu na kome je izabrana za prvu pratilju Aniti Buturini, budućoj supruzi Miše Kovača. Titula prve pratilje joj je omogućila da ode na svetski izbor za najlepšu tinejdžerku u Tokiju, na kome je ponela priznanje Mis fotogeničnosti.

- Na tom izboru bilo je više od sedamdeset devojaka, a ja sam proglašena za mis fotogeničnosti. U Japanu sam provela mesec dana i upoznala život manekenki i modela, a posle toga vratila sam se u školu u Beograd. Pohađala sam drugi razred gimnazije i bilo mi je teško da uskladim obaveze i učenje. Na sreću, profesori su uglavnom bili tolerantni, pričala je Zlata.

 

 

#zlatapetkovic#sfrj

A post shared by JUGOSLAVIJA (YUGOSLAVIA) (@jugoslavija.sfrj) on May 16, 2016 at 11:54pm PDT

Zahvaljujući laskavoj tituli, dobila je prvu filmsku ulogu u filmu “Bubašinter” u režiji Milana Jelića. Posle snimanja tog filma, Zlata je odlučila da upiše Akademiju dramskih umetnosti u Beogradu, od čega je brzo odustala jer je završila tek prvi razred gimnazije u to vreme. Samo godinu dana kasnije, Zlata je učestvovala i na izboru za Mis tadašnje Jugoslavije.

Akademiju je upisala po završetku srednje škole a u klasi je bila sa Bogdanom Diklićem, Ljiljanom Stjepanović, Snežanom savić, Ivicom Klemecom, Radošem Bajičem i Lazarom Ristovskim. Odmah po sticanju diplome, reditelj Aca Đorđević joj je ponudio ulogu Marije u seriji “Povratak otpisanih” koja ju je proslavila.

 Javnost je bila šokirana kada joj je 2012. godine pozlilo i tada je pretrpela moždani udar zbog kojeg je i operisana. Međutim, sedam dana kasnije njeno srce je prestalo da kuca, a Srbija je plakala zbog odlaska jedne od naših najlepših glumica.

Komentari (8)

mara

29.11.2017 15:27

Jeste bila prelepa zena steta sto je umrla bila je jos mlada zena;

кики

29.11.2017 19:21

@mara - Прелепа и природна!Од данашњих силикоњара смучи ми се женски род!

Šojke

29.11.2017 15:48

I ti si divan i umeren čovek. Zaslužio si da budeš srecan.

NICK

29.11.2017 16:01

Brzo je preboleo Zlatu...

Dejan

29.11.2017 21:29

Gospodine Sanja, za tako kratko vreme nakon smrti Zlato ste našli ljubav kako kažete, pa gospodine Sanja pitajte se da li ste imalo poštovali Zlatu Petkovic. Mislim da ste običan mlakonja, na stranu muzicki falsifikati koje radite.

nedjo

30.11.2017 00:04

vrlo brzo se opet oženio.. njegova svar

Vanja

30.11.2017 00:28

Izuzetno mi je drago što je opet uspeo da nađe ljubav. On je izabrao život u treba da ga živi. Zaista ne razumem komentare u kojima se pitaju da li je zaista voleo Zlatu? Svi mi smo.imali nekog koga smo voleli, taj odnos se završio iz ovog ili onog razloga i otišli smo dalje. U svakom slučaju, voleo Sanja nekog ili ne, nije naše da zakljucujemo i sudimo osim ako nam.on ili bilo.ko o kome donosimo pretpostavke nije izuzetno blizak. Ja uvek glasam za ljubav i za život dok traje...

lepotica

30.11.2017 07:16

Da prava prirodna lepotica, koja ima sina iz prvog braka, Gvozdena Radenkovica, koji je uspesni biznismen i dobar covek