Marko Jevtović
Aleksandar Dimitrijević
Marko Jevtović

Aleksandar Dimitrijević

Marko Jevtović, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Trećeplasirani crno-beli beže Nišlijama za dva boda, a Marko Jevtović smatra da je sve osim pobede za tim iz Humske neuspeh.

- Važno nam je da ne primamo golove, ali je važnije da nastavimo sa pobedničkom serijom. Čak i da smo vezali 15 trijumfa, opet bismo morali da savladamo narednog rivala. To je veličina Partizana.

Zbog toga, sve osim pobede nad Radničkim je neuspeh za crno-bele. Nišlije su veoma iskusna ekipa, koja je dugo na okupu. Imaju odličnog trenera Milana Rastavca, koji radi dobar posao. Ipak, mi gledamo svoje dvorište i baziramo se na sopstvenu igru. Ako nastavimo sa partijama na ovakvom nivou, nećemo imati problema ni protiv Radničkog - rekao je Marko Jevtović za “Alo!”.

Igrač sredine terena nije se naigrao kod bivšeg trenera Ivana Tomića, ali dolaskom Marka Nikolića na kormilo Partizana postao je standardan član ekipe.

- Puno mi znači Nikolićevo poverenje. Čim je došao, stavio mi je do znanja da ću biti važan deo ekipe. Prošle sezone sam igrao više defanzivno, kao neki treći štoper, a sada imam više prostora i u napadu. Voleo bih da se treneru odužim golom. I dalje čekam pogodak, a kada bude došao, nadam se da ću onda vezati seriju - istakao je Jevtović.