Novak Đoković osvojio US Open 2015
Tanjug/AP
Novak Đoković osvojio US Open 2015

Tanjug/AP

Novak Đoković osvojio US Open 2015, Foto: AP

"Situacija sa zglobom u prethodne tri i po nedelje nije bila najbolja, ali situacija se popravlja. S mojim medicinskim timom radim sve što je u mojoj moći da budem 100 odsto spreman za Ju Es open... Ili makar za početak turnira", rekao je Đoković.

Najbolji teniser sveta nije učestvovao prošle nedelje na masters turniru u Sinsinatiju zbog povrede levog ručnog zgloba, a on je danas izjavio da je do povrede došlo na Olimpijskim igrama u Riju.

"Nikada ranije nisam imao ovu vrstu povrede. Sve je počelo u Riju. Igrao sam u prvom kolu protiv Huana Martina del Potra, koji je baš zbog povrede ručnog zgloba odsustvovao s tura. Pošto sam obavio neke tretmane došlo je do poboljšanja. Nadam se da će se situacija dodatno popraviti i da ću moći da igram bekhend kako bi trebalo", rekao je Đoković.

"Postoje različite vrste tretmana koje razmatram konsultujući razne eksperte. Jedna od njih je lečenje putem elektrostimulacije koju vidite. Ponekada je jednostavno potrebno vreme da se oporavite, pogotovo kada ste sportista, a s obzirom na to da se Ju Es open približava, improvizovao sam na najbolji mogući način", dodao je najbolji teniser sveta.

Đoković će se u prvom kolu Ju Es opena, koji počinje u ponedeljak, sastati s Jiržijem Janovičem iz Poljske.

 

Komentari (3)

miki

26.08.2016 21:00

koga briga za tvoje turnire dečko hvala za olimpijsko zezanje.

Lemi

27.08.2016 02:51

@miki - Koga briga decko za tvoje misljenje? Sto si ti bitno postigao u zivotu osim sto kuckas komentare u svom dosadnom zivotu?

Сава Прокоповић из Ритопека

27.08.2016 17:37

Ђоковић Новак мора да скине вуду црну магију са себе. Вуду магија бачена је на Ђоковић Новака док је обилазио локалне знаменитости Рио де Жанеира у време док се тамо одржавала Олимпијада. Док не скине вуду црну магију, Ђоковић Новак губи мечеве.