Sergej Trifunović
Vesna Lalić
Sergej Trifunović

Vesna Lalić

Sergej Trifunović, Foto: Vesna Lalić

Sa tamnim naočarima za sunce, bez zavoja na ruci, Sergej je sa rođenim bratom Banetom i još nekoliko prijatelja ćasko, pio piće, a nekoliko prolaznika je zastalo da ga pita kako je i šta se dogodilo. U jednom trenutku Trifunović je pokazivao prste i gde sve ima ujede i prepričavao šta se dogodilo. Strpljivo je proćaskao sa svima, a kada mu je prišla naša ekipa, Trifunović je promenio raspoloženje.

- Dao sam sve izjave i nemam više šta da kažem! Postoji video-snimak iz kafića, kamere su sve to snimile, ceo materijal dobio je tužilac. Što se vi, mediji, bavite time, pustite pravosuđe da radi svoj posao! Nemojte me je*avati sa glupostima! Šta vi mislite, da sam drvoseča koji ide i kolje ljude po ulicama? Nemojte se baviti glupostima. Pustite pravosuđe da se bavi svojim poslom, nemam više šta da kažem - završio je Sergej, a zatim je nastavio da pije kafu.

Sergej Trifunović

Vesna Lalić

Sergej Trifunović , Foto: Vesna Lalić

Dok je glumac pričao sa našom ekipom, njegov brat je sve vreme stajao pored njega, kao i njegovi prijatelji koji nisu želeli da komentarišu nemili događaj.

Podsećanja radi, glumac je napadnut na Vračaru u restoranu brze hrane, a njegov napadač je istog dana priveden i saslušan. Nakon incidenta, Trifunović je objasnio šta se dogodilo.

Sergej Trifunović

Vesna Lalić

Sergej Trifunović , Foto: Vesna Lalić

- Napao me je čovek iz čista mira. Skočio je na mene i u tom rvanju me je izgrizao. Nisam nađen na ulici, nego sam otišao sam u Urgentni, gde su mi dezinfikovali rane. Psihijatar će morati da vam kaže šta je bio uzrok sukoba, ne znam čoveka, prvi put sam ga video u životu, razlog je jedino u njegovoj glavi. Čim me je video, počeo je da reži na mene - rekao je pre dva dana za „Alo!“ glumac.

Goran Ilić

privatna arhiva

Goran Ilić, Foto: privatna arhiva

 

Goran Ilić: Vidimo se na sudu

Goran Ilić tvrdi da je glumac njega verbalno napao, ali se ne seća ko je započeo tuču. - Verbalno me on prvi napao, a ko je potom fizički krenuo, toga se ne sećam. Videćemo sve na sudu, postoje snimci sa kamera koji će sve pokazati ko je koga napao i kako je sve izgledalo. On je mene davio, nakon čega sam se odbranio ujevši ga za prst. Umoran sam od svega toga i povređen sam dosta. Nisam otišao kod lekara, ali ću otići sigurno. Niko nije pozvao iz porodice Trifunović da se izvine, očigledno smatra da je on oštećen. Ne plašim se da se pojavim sa njim na sudu. Moja supruga je pokušala da razdvoji mene i Sergeja dok je on bio na meni. Rekla mu je: „Majmune, skloni se sa mog muža.“ Rvali smo se dok me je davio. Srećom, nije napao suprugu, samo je na kraju razmazao svoju krv po njenoj ruci i rekao: „Skloni mi se s očiju“ - priča Goran.

Komentari (2)

Stevan

01.03.2016 08:24

To samo kod nas ima da čoveku prema zanimanju daju karakterne osobine.Pa i nisi drvoseča kretenu jer i ne zaslužuješ da budeš u društvu finog i kulturnog sveta,koji jede lebac sa 9 kora.Sram da te bude i tebe i tvoju akademiju koja te je vaspitala.

gojko

01.03.2016 09:25

Od kud ovom umjetniku podatak da drvosjece kolju ljude po ulici?, vec odavno je izgubio kompas, a sto se vise brani upada dublje u vlatito blato, da nekazem drugi izraz.