seks par ljubav krevet
Profimedia.rs
seks par ljubav krevet

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Pušenje cigarete nakon seksa decenijama se smatra nečim sofisticiranim, posebno u filmovima i serijama, međutim, istina je potpuno drugačija.

Prava istina je da je paljenje cigarete nakon seksa zapravo veoma loše, ne samo za zdravlje, već i za sam seks. Pojedine hemikalije koje cigarete sadrže mogu da se ponašaju kao vazokonstriktori.

Naime, protok krvi ključan je za stvaranje erekcije, a zbog toga što cigarete sužavaju krvne sudove, do penisa dolazi znatno manje krvi i on je zapravo manji nego što treba. Jedno istraživanje otkrilo je da samo dve cigarete mogu negativno da utiču na erekciju kod muškaraca, ali i da su muškarci koji pate od erektilne disfunkcije vrlo često pušači, ili bivši pušači.

Tu su i mnogi drugi problemi koji su povezani sa pušenjem cigareta kao što je zadihanost i smanjeni kapacitet pluća - a sve to može drastično da pokvari seksm piše Avaz.

Ako sledeći put nakon seksa poželite da zapalite cigaretu, setite se da bi to ujedno mogao da vam bude i poslednji put da ga imate, to jest da ste u stanju da ga imate.

Komentari (1)

turimtiga

31.08.2017 10:52

u narodu na ovu priči rekli bi: ŠTO MI SE NAPRIČA ZA KRATKO VREME!