Aca Lukas
Goran Srdanov
Aca Lukas

screenshot

Aca Lukas, Foto: screenshot

Folker otkriva da nema nameru da traži bilo kakav novi ugovor i novčanu nadoknadu u slučaju da „Zvezde granda” pređu sa TV „Prva” na „Pink”, kao što su pisali pojedni mediji, te da je potpuno spreman za nastavak snimanja muzičkog šou programa.

- Atmsofera u žiriju je normalna i sve je pod kontrolom. Nisu istinite priče da sam tražio neki dodatni novac zato što je Karleuša navodno tražila 400.000 evra. Ako je ona to izjavila, sigurno je sumu iznela u afektu, jer je u svađi sa „Pinkom“. Ja imam dogovor sa Popovićem i sve je u najboljem redu - kaže Lukas za „Alo!” i dodaje:

- Ne želim da ulazim u Popovićeve odluke, ali smatram da u principu nikada nije ni trebalo da odemo sa „Pinka“ - iskren je Lukas, koji ne krije da je velika čast to što je u žiriju tog takmičenja.

Aca Lukas

Vesna Lalić

Aca Lukas, Foto: Vesna Lalić

- Da se prikazujemo i na „Bejbi televiziji“ ili na „Historiju”, opet bismo bili najgledaniji. Kometa hoće da udari u Zemlju, ceo svet ratuje, a narod se pita na kojoj televiziji idu „Zvezde Granda”, ovo je neverovatno - kaže Aca, koji ističe da ga apsolutno ne zanima na kojoj će se televiziji emitovati šou.

- Meni je totalno svejedno gde će biti emitovana emisija. Zašto bih ja bio u depresiji što se milijarder svađa sa milijarderom? Neka taj milijarder bude u depresiji. Ja sam antidepresivan po prirodi - kaže sa osmehom Lukas, koji zaključuje da je na dosadašnjim snimanjima sve bilo fantastično.

- Ovogodišnji takmičari su odlični i ovo će sigurno biti odlična sezona, gde god da se emituje - rekao je pevač.

Komentari (6)

Predrag

11.10.2017 08:35

Greška. Nije trebalo da Karleuša, Viki i Lukas ocenjuju da li je nečije pevanje dobro ili loše.

Branka

11.10.2017 10:29

O čemu ovaj priča? Kakva bre gledanost' Na čemu je ovaj? U kakvoj fatamorgani. Polazim od sebe. Ovo nisam u životu gledala nikad. Mnoge moje komšije takođe. Programi tog tipa su svi copy-paste. Poneko iz mog okruženja gleda zvezdice na Pinku, i to zbog dece. Slatki su mališani. A ovi bre umislili da su kometa koja drma zemlju. Svašta. Nebitni na bilo kojoj televiziji.

Nadica

11.10.2017 11:58

Koja gledanost? Kod mene u zgradi niko ne gleda tu emisiju. Vidim neki paravani, a ziri niti vidi emociju na licu, izraz,kako je ko obucen. ...a pevac peva nekim zidovima, a ko pati od klaustofobije mogu tek njega da zamislim kako se oseca.Uzas od zirija.

Sabina

11.10.2017 16:46

@Nadica - Ne gledate a sve znate,nemojte se bar provaljivati!

nedjo

11.10.2017 15:03

nije ni trebalo ti da postojis..

ŠOJKE

11.10.2017 16:33

NEMOJ DA MI KVARIŠ DAN!