Brani sina: Goca  Božinovska
Zoran Ilić
Brani sina: Goca  Božinovska

Zoran Ilić

Brani sina: Goca Božinovska, Foto: Zoran Ilić

Ona ne misli da je neobično to što je njen naslednik, umesto kod kuće sa gostima, Svetog arhangela Mihaila proslavio u policijskoj stanici.

On je pre dva dana priveden po poternici koju je za njim raspisao sud u Raški zbog neodazivanja na sudske pozive. Trebalo je da svedoči zbog pucnjave kojoj je nedavno prisustvao, a na sudu se nije pojavljivao, pa je tužilac raspisao poternicu. Iako su joj na vrata porodične kuće u Surčinu osim gostiju za slavu, pozvonili i policajci, Goca Božinovska ne vidi veliki problem.

 

- U jednoj ruci držim telefon, a u drugoj cigeretu i vozim, zato ne mogu da pričam - bilo je prvo što nam je rekla Goca, iako je teško zamisliti takvu situaciju, s obzirom na to da ima dve ruke, pa nam nije jasno kojom je upravljala ako su obe bile zauzete.

- Putujem upravo u Crnu Gogu, gde pevam za drugi dan slave jednog tamošnjeg biznismena, a Mirko je kod kuće. Sve je u redu i on je dobro - kaže pevačica, iako nas je više zanimalo kako se ona oseća, s obzirom na to da su joj sina policajci sa porodičnog slavlja odveli u zatvor.

Dobro poznat policiji: Mirko Šijan

Rajko Ristić

Dobro poznat policiji: Mirko Šijan, Foto: Rajko Ristić

- Pa to nije ništa strašno. Pa šta ako su ga uhapsili?! To je bio samo informativni razgovor zbog neke tuče, nešto bez veze, odakle da znam šta je tačno - ističe Goca, a na pitanje da li će konačno uspeti da smiri sina posle svih njegovih nestašluka, ona kaže:

- Nema šta da se smiri. Mirko je uvek miran - bez imalo razmišljanja kaže Božinovska, čiji naslednik često upada u nevolje.
Očigledno je, kao i svaka majka, slaba na naslednika, pa opravdava njegove postupke. Iako je u nekoliko navrata pričala da je od njega digla ruke, Goca je mišljenje, izgleda, promenila, pa joj je lakše da misli da je sa njenim sinom sve u najboljem redu.

Podsećanja radi, Mirko je nakon privođenja u policijsku ustanovu ispitivan nekoliko sati, nakon čega je prebačen u Rašku, gde je nastavljeno njegovo saslušanje. Tokom oba razgovora, Šijan je negirao da bilo šta zna o pucnjavi u kojoj se zatekao, kao i akterima i razlozima.
Inače, Mirko je sin Goce Božinovske kojeg je dobila u braku sa Zoranom Šijanom, koji je pre 13 godina ubijen u centru Beograda, a njegove ubice još nisu otkrivene.

Mirko se ne smiruje

Miroslav Šijan se više puta našao u medijima, uglavnom na stranama crne hronike. Poslednji put u martu ove godine nakon udesa njegovog džipa BMW i policijskog vozila u kojem su bili pripadnici SAJ-a. Alko-testom je utvrđeno da je Mirko tada bio pijan, dok je Goca navodno upravljala vozilom. Pre toga, Šijan je privođen zbog navodnih tuča na Kopaoniku i Crnogorskom primorju. U junu ove godine priveden je u policiju zbog navodnog posedovanja kokaina, dok je pravi pakao na društvenim mrežama napravio kada je okačio snimak kako nepoznati mladić puca iz puške u flašu koja stoji na njegovoj glavi. On takođe vrlo često kači snimke u kojima demonstrira brzu vožnju.

Komentari (13)

Драгомир

23.11.2016 07:17

Шо да се узбуђава када се помирила са судбином да ће јој син увек бити безвредни замлата и изузетно неодговорна особа!Гарантујем да није способан ни ексер да закуца у даску!Ни сам да обрише нос!Ваљда уме да сам обрише ,,оно,, после вршења нужде?Тако ја мислим о тим безвредним момцима.ПС.Моји синови без икаквог посебног васпитања важе за изванредне особе.Радим неку грађевину и без молбе пружили су ми туце хиљадарки за материјал.Од њих имам изузетно квалитетан лап топ а мајка супер телевизор

Maki

23.11.2016 11:27

@Драгомир - Ovoj skroz kul sto joj sina hapse i sto je teski probisvet, pusi zena cigaru i ide da "peva" kod nekog biznismena. Ovaj u gore navedenom komentaru ceni decu kao izvanredne osobe po tuci hiljadarke,lap topu i tvu koji su dali njemu i njegovoj ženi.... Posle me pitaju zasto pijem. Boze me sacuvaj

Драгомир

23.11.2016 13:29

@Драгомир - Маки,од твог коментара глупљег и неписменијег скоро не прочитах.Када оцес да нам несто написес онда следеци пут прво гледај да коментар писес на српскоме писму а не на писму подмуклих енглеза?Разумес ли ста ти писем?Ма,бре,ђавола разумес?Читам да пијеш а разлог је што си неспособан за живот!Ето,то се и види по твоме коментару да алкохол чини своје!Ја увек имам своју ракију и вино и никада нисам био пијан!Никада јер знам да ако се напијем ту је моја Радојка да ме отрезни! Опљуне у шаке па

zika

23.11.2016 07:28

Koja zumbulcina , nije ni cudo jer mu se majka vucarala sa klosarima .

tako kaze prava majka

23.11.2016 07:38

Budi ponosna na svoju djecu i stiti ih.Mi smo bili gori dok smo bili mladzi,svako ko kritikuje nekoga neka pogleda sto je cinio u svojoj mladosti.Sama si ih odhranila i podigla i dici se sa tim.Srecno tebi i tvojoj obitelji.

a ovako kaze druga majka

23.11.2016 18:00

@tako kaze prava majka - Mozda si ti bila gora od njenog sina ili muza ,ali nismo svi bili takvi.Ne ceni druge po sebi. I ja sam sama pdigla svoje dete pa nikada nije bilo prestupnik ni u sukobu sa zakonom.Zato je ona danas docent na dva strana univerziteta i ja se time ponosim jer je to razlog za ponos.Ovom tvom divljenju fali samo jos neko ubistvo pa da slika bude kompletna za "diku i ponos"! Boze, kakva li su tek tvoja deca?!?

stevan

23.11.2016 08:04

ta budala je trebalo da je odavno u zatvoru, ali mu je mama pevačica.

branko1

23.11.2016 11:10

@stevan - Nije to" problem" Stevane.",problem je što mu je tatko bio čuvena bitanga,pa se svi boje njegovih prijatelja

branko1

23.11.2016 08:42

Ovo je za nju zaista sitnica jer se navikla ,sa mužem,i na gore situacije.Ali nešto me interesuje vise, Da li je dama pr*nula kad je bila u WC u.To bi reporteru "Alo" trebalo da bude poznato,jer budno prati sve, u vezi tako značajnih osoba,kao što je ona

alex

23.11.2016 09:19

Pa kakav komentar da se ocekuje od pevacice koja je bila udata za kriminalca?

ahah

23.11.2016 12:29

Fino dete od finih roditelja.

ceca

23.11.2016 15:38

Blago njoj sve je kul i ok kad je njen buzdovan u pitanju ali komentatise tudju decu i podrzava tamo neke! Zena navikla na muza pa sad i na sina zato je sve opravdano...

Srbin

23.11.2016 17:14

Ma, naravno da nije strasno, bilo bi strasno da je upisao fakultet !!!