Nastradala Nataša Petrović
Foto : Fejsbuk
Nastradala Nataša Petrović

Foto : Fejsbuk

Nastradala Nataša Petrović, Foto: Foto : Fejsbuk

Nesreća se dogodila u petak, oko 20 sati, u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, nedaleko od „Merkatora“, kada je nesrećna devojka prelazila pešački prelaz. Nataša je zadobila teške povrede, a posle višednevne borbe lekara, u utorak je izgubila bitku za život.

- Devojka je danima bila u komi. Lekari su dali sve od sebe, ali nažalost, preminula je u utorak u Kliničkom centru Vojvodina. Na nju je naleteo automobil kojim je upravljao mladić. On je posle udarca stao i sam pozvao Hitnu pomoć. Nije poznato da li je bio pod dejstvom alkohola - ispričao je izvor blizak istrazi. 

Koban dan u Bulevaru

Istog dana u Novom Sadu u istoj ulici, na gotovo isti način, povređene su još dve osobe. Nesreća se dogodila, oko devet ujutro u Bulevaru oslobođenja kod zgrade „Dalton“ . Automobil stranih tablica pokosio je devojku (24) koja je teško povređena i mladića koji je zadobio lakše povrede.

Nataša je, prema rečima njenog prijatelja koji je želeo da ostane anoniman, bila uzorna devojka.

- Nataša je iz Užica, tamo joj živi i porodica. U Novom Sadu je upisala nemački jezik na Filološkom fakultetu. Bila je odličan učenik, ali i student. Završila je Srednju ekonomsku školu i bila je fenomenalna devojka. Bila je dobra, kulturna, vaspitana i uzorna devojka, kakva se samo može zamisliti. Za njenu sestru i porodicu ovo je strašan gubitak.

Svi koji je poznaju teško su podneli tragičnu vest - kaže Natašin prijatelj i dodaje da se borila do poslednjeg trenutka.

- Mučenica je danima bila u komi. Svi smo mislili da će se izvući, jer je uvek bila hrabra i jaka. Poginula je bukvalno mesec dana uoči svog rođendana. Rođena je 10. februara 1997. - ispričao je prijatelj Nataše Petrović.

Iz porodice Petrović potvrdili su nam da je Nataša preminula i da će njena sahrana biti najverovatnije u petak u Užicu.
Kako saznajemo, mladić je po dolasku Hitne pomoći sačekao policiju i dao izjavu kako se dogodila nesreća.

 

 

 

Komentari (1)

nedjo

18.01.2018 20:13

deca i ljudi idu ulicom i bulje u mobilni,a u usima imaju slušalice sa muzikom do daske...