Miodrag Gordani bio dao rok od dva dana da raskine s Milunom
promo
Miodrag Gordani bio dao rok od dva dana da raskine s Milunom

promo

Miodrag Gordani bio dao rok od dva dana da raskine s Milunom, Foto: promo

Pripadnici MUP uhapsili su M.K. (1962) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u selu Bradarac, kod Aleksinca i krivično delo otmica. M.K. je uhapšen u Beogradu, a sa njim u automobilu bio je i oteti mladić.

Sumnja se da je M.K. u Kruševcu 5. decembra oteo oštećenog mladića i žrtvu, da bi potom u selu Bradarac žrtvu ubio hitcem iz pištolja. Pronađen je i pištolj za koji se sumnja da je njime počinjeno ubistvo.

Gordanu Josifović (44), iz Kruševca, zajedno sa partnerom Milunom K., po rečima njenih kolega iz Tehničkog pregleda „Sara” u Kruševcu, uz pretnju pištoljem je oteo bivši momak Miodrag K., sa kojim je bila u vezi više od 10 godina.

Beživotno telo Josifovićeve našao je poljoprivrednik iz Mozgova N. P. kada je pošao da ore njivu, nakon čega su alarmirane policija i Žandarmerija.

Miodrag K. je Gordanu i njenog novog momka kidnapovao u ponedeljak, tačno u 16.22, ispred tehničkog pregleda u kojem je ona radila. Danima je nagoveštavao da je spreman da ubije svoju bivšu partnerku ukoliko mu se ne vrati.

- Goca i Miško su bili zajedno skoro deset godina, a onda je ona pre četiri meseca odlučila da okonča vezu. On ju je molio, pretio joj, slao poruke, a kada je ušla u vezu sa Milunom, prosto je pobesneo. Pre dve nedelje, dok su sedeli u kafani, upao je unutra i seo za njihov sto. Dao im je uslov da okončaju vezu u roku od dva dana ili će se, kako je rekao, „dogoditi tragedija”. Ipak, niko nije očekivao da će da je ubije - pričaju Gocine prijateljice kojima se poveravala.

Komentari (4)

Pravo precega

09.12.2016 08:11

Policija bi ga sigurno do sada nasla da nisu bili svi angazovani na precem poslu!Trebalo je naci to Dete Partizana,koje govori bezobrazne reci!

hrvati

09.12.2016 10:58

@Pravo precega - nije vam dobro...

meda

09.12.2016 13:10

Kidnapovani su u sred bela dana pred svedocima. Ljudi su policiju sigurno zvali odmah. Njihovi telefoni su, kazu, jos pola sata bili dostupni. Jel nisu mogli biti locirani za to vreme? Ljudi, ako se nekome ne daj Boze ovako nesto desi u Srbiji, nemoj da ulazi u kola, pa neka ga upuca onde pred svima. Bar ce ranjeni imati vise sanse da prezivi, jer ce svedoci zvati hitnu pomoc. Policija ima vaznije zadatke.

GLUMICA

09.12.2016 16:41

@meda - DZABE SVE ...isto koi kod ZORANA MARJANOVICA....nista dok sam ne progovori...????mozda je podvojena licnost