Dušica i njen brat Ivan Jevđenović
Oliver Bunić
Dušica i njen brat Ivan Jevđenović

Oliver Bunić

Dušica i njen brat Ivan Jevđenović , Foto: Oliver Bunić

Suđenje je počelo utvrđivanjem ličnih podataka o okrivljenima, a Dušica je na pitanje sudije rekla da nije zaposlena, ali da mesečno dobija alimentaciju od 500 do 1000 evra i da od toga živi. Ona je potvrdila da je vlasnik stana na Bežanijskoj kosi, u kojem živi sa porodicom. Na pitanje sudije da se izjasne na navode optužnice koja ih tereti da su prošlog leta napali policajce, Dušica i njen brat Ivan izjasnili su se pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu da nisu krivi.

Tužilaštvo je posle uvodnog dela suđenja iznelo optužnicu i za starletu zatražilo 18 meseci zatvora, a za njenog brata godinu dana. Postupajući zamenik tužioca pročitao je navode optužnice, u kojoj piše da je Ivan Jevđenović pretio policajcima gasnim pištoljem, a kada su mu izbili oružje iz ruke, poručio im je: „Pi*ke pandurske, koga vi hapsite? Skinuću vam uniforme!” Dušica je napala policajce suzavcem dok su privodili njenog brata. Tada je vikala da joj ne mogu ništa jer je ona, navodno, „savetnica u Ministarstvu spoljnih poslova“. Posle izjašnjavanja starlete i brata da nisu krivi njihova odbrana je iznela svoju verziju slučaja, tvrdeći da su za incident krivi policajci koji su prekoračili ovlašćenja!

- Policija je greškom privodila Ivana Jevđenovića, za koga je mislila da obija automobil, koji je bio njegov. Posle nezakonitog privođenja policajci su izmislili priču o pištolju, navodeći da im je Jevđenović navodno pretio. Da im je zaista pretio pištoljem, više ne bi bio među živima, jer je policajac u njega uperio pištolj. Dušica je čula Ivanovo zapomaganje dok su ga policajci šutirali, pa je uplašena za život brata istrčala ispred zgrade i sprejom isprskala policajca. Jevđenovići su ranije dobijali pretnje smrću, zbog čega su bili upalšeni - izjavio je advokat Milorad Konstantinović.

Prema nezvaničnim saznanjima, Ivan Jevđenović je kritične večeri bio toliko pijan da nije uspeo da otključa svoj automobil.
Starleta je na suđenju upadala u reč kako tužiocu, tako i svom braniocu!

Na početku je konfuzno izjavila da je poprskala policajce suzavcem, a posle sugestije advokata „da treba kratko da se izjasni da li krivično delo priznaje ili ne priznaje“ strleta je na popravnom rekla da nije kriva.

- Ne verujem da je dobio povrede od spreja. To je biber sprej i neškodljiv je po zdravlje - konfuzno je rekla strleta. Suđenje se nastavlja 1. novembra.

Dušica Jevđenović

društvene mreže

Dušica Jevđenović, Foto: društvene mreže

 

Ili su silikoni, ili se ugojila?

Po izlasku iz suda Dušica je odbila da daje izjave za medije. Na konstataciju novinara da u poređenju sa golišavim fotografijama koje je ranije objavljivala na Fejsbuku starleta više ne liči na sebe, ona je odbila da kaže bilo šta, dok je njen brat Ivan kratko rekao: „Namamo komentar!” Na insistiranje da nam otkrije da li je ugradila silikone u zadnjicu, grudi i usne, ili se „raskokala“, Dušica je ćutala, dok je brat ponavljao „da nemaju komentar”. Starleta je ugasila raniji profil na Fejsbuku i obrisala sve golišave fotografije koje je objavila pre nego što je silikonima nabudžila zadnjicu, grudi i usne.

Komentari (5)

Justicija

22.09.2016 23:31

OD KOJIH PARA JOJ DIPLOMA PLACA 500 EVRA ALIMENTACIJU???????????????????????????????

sremica

23.09.2016 00:47

Raskokala se koka...

Kitoje

23.09.2016 03:54

Proveriti od kojih para joj je kupljen stan na Bezaniji ,dzip, diplomatski pasos i ko daje 500evra alimentaciju i OD CIJIH PARA

Mika

23.09.2016 07:10

Moja kuma, koja ima 62 godine, radila je preko 30 godina kao med. sestra u decjoj ustanovi i ima penziju 300 evra. Njena visokoobrazovana cerka i zet su bez posla i prodaju voce i povrce na pijaci. O cemu ova balavica pise, jel joj malo? Nije dosta za pumpanje usta? Ljudi rada celog zivota za manje od toga.

GLADNI PENZIONERI

23.09.2016 20:21

I OVOG OLOSA MI PLACAMO