Radmila Manojlović
Printscreen
Slobodan Radanović

Instagram / SLOBAofficial

Slobodan Radanović, Foto: Instagram / SLOBAofficial

I to sa Radom Manojlović, koja nije htela ništa da ima s njim!

Učesnik "Zadruge", iako oženjen, verovao je da bi pevačica ostavila Harisa Berkovića samo kad bi pristala da se više viđa i druži s njim. Sloba Radanović bio je ludo zaljubljen u Radu Manojlović, i to kad je već bio u braku sa Kijom Kockar, od koje će se razvesti kad izađe iz "Zadruge".

Prema rečima neimenovanog izvora "Kurira", pevač se poverio prijateljima nekoliko nedelja pred odlazak u rijaliti da bi zvezdu "Granda" rado oteo od njenog dečka Harisa.

- Slobi se Rada baš dopada. Sviđala mu se i dok je bio u braku s Kijom. Jurio je da je upozna. On voli devojke kao što je Manojlovićeva. Ona je baš po njegovoj meri. O njoj je uvek sve najlepše govorio. Šokirao sam se kad je priznao da bi s Manojlovićevom bio u vezi jer se takva prilika ne propušta. Ne zato što o njoj priča, već zato što je tada već bio u braku s Kijom i planirao decu - tvrdi sagovornik blizak pevaču iz Zrenjanina.

Rada Manojlović

Instagram/radamanojlovic

Rada Manojlović, Foto: Instagram/radamanojlovic

On kaže da je Sloba baš bio srećan kad je upoznao Manojlovićevu.

- Šest dana je samo pričao o tome. Bio je uzbuđen kao malo dete. Samo je ponavljao da je ona najbolja riba na estradi i da bi dao sve da provede noć s njom. Nije ga zanimalo ni to što je oženjen ni što je ona s Harisom. Štaviše, bio je uveren da bi pevačica pala na njega kad bi se njih dvoje više družili i viđali. Koliko znam, imao je ideju da nastupaju zajedno samo da bi joj bio blizu - kaže on.

Sagovornik ističe da Slobina supruga Kija nije imala pojma da se njemu dopada Manojlovićeva.

- Oduvek je bio slab na žene. Udvarao se koleginicama, ali je bio obazriv jer nije želeo da neko to primeti, pa prenese Kiji. Kad se desila afera s Lunom Đogani, njegova žena je sve saznala, pa i za Radu, kojoj nije padalo na pamet da ima išta s kolegom - završava sagovornik.

Kija, a i Rada Manojlović se nisu oglašavale ovim povodom, dok je njen dečko Haris Berković bio nedostupan za komentar.

Komentari (6)

MAČIĆ

10.11.2017 17:04

BILO KAKO BILO, MISLIM DA RADA NE BI LEGLA - PA NI FKERTOVALA SA OVIM KOJI IMA IZRAZ LICA KO TELE KAD BLEJI U ŠARENA VRATA. STUPIDAN LIK.

Sajke

10.11.2017 22:19

@MAČIĆ - ha haha, ali bivša radi ko drakstor, ne umorna je u pljuvanju i omalovažavanju bivšeg muža.. a za edije daje" slatke izjavice"Ženo mani se više "ćorava posla" i nastavi put dalje.....što ga više pljuješ rejting mu sve više raste...

Mila

10.11.2017 18:12

Izvor blizak pevaču je ustvari njegova žena koja plasira ove priče da bi još više izazvala sažaljenje i bila u centru pažnje.

slobodan2231

10.11.2017 18:22

Jako LABILNA licnost. Ozenis se i onda juris zene kao manijak. Niko ne kaze da treba da zaboravi zivot i izlaske, ali trcati za suknjom nije bas normalno!

Danko

10.11.2017 22:24

@slobodan2231 - Muškarci u principu, sve ono što nemaju u kući ,traže van nje.Zašto se bivša ne zapita zbog čega je to radio. Mladić zdrav, vitalan, korpulentan, izuzetno taletovan pevač, može da radi sve što želi. Njihov propali brak ničemu nije služio.... zašto bi bio maska za obostrane prevare...Bivša loš si čovek u tome je tvoj problem, umeš ti to i bolje...plasiraj još neku priču.....provaljena si.

Ce Gevara

11.11.2017 13:29

@slobodan2231 - A sto da cini ... da se ustroji!?