Preljuba Ljubavna prevara
Shutterstock
Preljuba Ljubavna prevara

Shutterstock

Ilustracija: Shutterstock

Neverni muškarci otkrili su kako biraju žene za aferu.

Taj izbor nije slučajan, oni su o tome razmišljali i planirali, otkrilo je istraživanje online sajta za upoznavanje partnera za aferu.

Od 1.300 ispitanika, 27 odsto muškaraca priznalo je da bi u slučaju kada su bili nezadovoljni vezom sa partnerom, pokušali da zavedu kolegicu sa posla.

"Druga žena" često se opisuje kao neka misteriozna zavodnica, a ona je najčešće neko ko vam je blizak i verovatno ste čuli za nju iz njegovih priča.

Muškarci obično za aferu biraju ženu koju poznaju od ranije.

Deo njih bi voleo da upozna nekog novog, s kim bi imao kratak seksualni susret koji ne bi uticao na njihovu trenutnu vezu.

Čak 99 odsto muškaraca otkrilo je da su ili imali afere ili da su ozbiljno razmišljali o švrljanju. Većina je izjavila da je glavni motiv za traženje ljubavnice bio seks koji bi zadovoljio njihove potrebe.

Svoje momke ili muževe varalo je 39 odsto žena, a 35 odsto žena je o tome ozbiljno razmišljalo.

Više od polovine žena aferu su imale nakon rođenja deteta

Žene kada traže partnera za aferu uglavnom gledaju na izgled muškarca, a njih 43 odsto je otkrilo da je afera bila potpuno fizičkog karaktera, dok je malih 5 odsto izjavilo da ih je privukao muškarac sa kojim su mogle da budu u vezi, ljubavnoj.

Većina muškaraca i žena kaže da je afera pokušaj da začine svoj ljubavni život.

Komentari (3)

momazver

13.10.2017 07:26

Muškarci biraju žene za prevaru??? GLUPOST! Mož' da bira do sudnjega dana ,AKO ONA NEĆE,NEĆE!/Izuzimam ODVRATAN čin prisile./ Njegovo/genetski/ je da proba,ponudi..ALI ONE BIRAJU!-*Odvojio sam jednu žensku za sex!* BUDALASTO. Odvojila ona njega od mozga i 5-10 miliona spermiraca.Zasitila se muža i vibratora, a promene koje ima u ponudi dobro dodje, samo ih one prvo proberu.A šta biva posle...? Papirna ili najčešće vlažna maramica ide u korpu za djubre,a *odvajač* u zaborav!

neko

13.10.2017 22:48

@momazver - Moze ona da nece koliko hoce posto je muskarac fizicki jaci on bira a njemu moze planove da poremeti samo jaca konkurencija,dakle po prirodi stvari muskarac bira a zena se apsolutno nista ne pita. To nije slucaj jedino kada se umesa cin prisile koji pominjes(policija) u ime vestackih ali civilizacijski korisnih zakona. Dakle,tebi je jedan cin prisile odvratan a drugi je ok,kao sto ti je ok iskoriscavati tudje seksualne potrebe i kriti se iza pendreka.

Dzoni

13.10.2017 08:04

ja uvek planiram koja ce da mi bude ljubavnica za najduze godinu, jer posle godinu sva strast i uzbudjenje pocinje da se gubi. Mora da je udata, da lepo izgleda, i da ima stabilan i lep brak, sto znaci da mi treba ljubavnica koja zna sta hoce, a ne treba neka koja ce da se zalepi za mene i da mi pravi probleme u braku, jer sam srecno ozenjen covek i obozavam svoju suprugu i decu.